Les partides de pilota de festes celebrades el dimarts no deixen indiferent a ningú

El dimarts de vesprada es disputaven les partides de pilota. De cinc a set de la vesprada van tindre lloc els diferents partits, agrupats entre aficionats i professionals. Amb una calor sufocant, els jugadors van donar el millor d’ells.

La primera partida, de raspall, es va jugar cap a les cinc i quart de la vesprada i la protagonitzava el Club de Pilota de Pego. Adri, Angel i Pau de l’equip blau jugaren contra l’equip roig format per Duro, Montilla i Salva. Una partida prou renyida, tal i com va apuntar un dels jugadors. D’aquesta primera partida eixien victoriosos els blavets 30 a 10.

La partida de llargues la jugaren entre l’equip de pilota de Pego i el de Xaló. En aquesta tanda s’enfrontaren Jesús, Kike, Pedri, Bujia i Solbes al capdavant de l’equip roig, mentre que l’equip blau estava format per Pau, Paco, Héctor, Juan i Carlos. Aquest últims, del club de pilota de Xaló, s’emportaren la victòria, amb un resultat de 7 a 4.

La partida de raspall entre professionals, la més esperada pels assistents, començava al volant de les huit menys quart. El pegolí Néstor jugava a casa amb el seu company Salelles II d’Oliva. Aquests s’enfrontaren a Montaner d’Almiserà i a Gabi de la Pobla del Duc. Els jugadors no deixaren indiferent a ningú, l’emoció es va mantindre fins l’últim minut, ja que fins el final no es va saber el guanyador. Una partida en la que el marcador es quedà en un 40 a 35 i acabava amb la victòria de l’equip blau, format per Montaner i Gabi.