Les obres del Pla Edificant del Ceip Carolina Sala començaran el 20 de març

Les obres del Pla Edificant del centre escolar Carolina Sala ja tenen data d’inici. Arrancaran el 20 de març segons s’ha anunciat des de l’Ajuntament de Pego fa uns minuts. Així ho ha confirmat l’empresa adjudicatària del projecte al consistori.

Un dels principals objectius del projecte és acabar amb les humitats i filtracions que presenta el centre des de fa uns anys. Per a això s’impermeabilitzarà la coberta de la zona del gimnàs i es faran treballs de revestiment en les zones exteriors del col·legi.

També es millorarà i actualitzarà tres accessos, un a la zona d’infantil, un altre al pati principal i una tercera per a accedir al xicotet hort amb el qual compta el centre escolar. A més, es durà a terme diverses actuacions més a l’interior de l’edifici, entre les quals destaca la remodelació d’una zona de banys.

L’empresa Rafael Zarzoso (adjudicatària del projecte) serà l’encarregada de realitzar les obres de millora. Uns treballs el valor dels quals ascendix a 232.958,30 euros, finançats a través del Pla Edificant.

Per parts
Per a evitar que les obres interferisquen en les classes de l’alumnat, s’ha redactat un pla d’actuació, consensuat amb la direcció del centre, en el qual es contempla fer els treballs de manera escalonada, per parts. Es començarà per les zones que entorpisquen menys. El termini d’execució dels treballs és de cinc mesos.

La regidora d’Urbanisme, Laura Castellà ha manifestat que estan “contents perquè s’inicien les obres en aquest centre». “A poc a poc van complint-se els projectes de renovació dels centres escolars que tanta falta fan perquè els més menuts i menudes, i també el professorat, puguen gaudir d’unes instal·lacions òptimes”.
338 Visites
Hola!!