Les obres de l’Avinguda Jaume I, de nou en marxa

No és un somni, és real. Després de tant de temps aturades, les màquines tornen a transitar per Jaume I per a acabar la posada de llast i l’asfaltat final. Un fet que demostra l’efectivitat de la gestió municipal en aquesta qüestió. La sensació era que no arribaria mai la imatge de les màquines en moviment per l’avinguda Jaume I, però finalment és un fet. Ja es poden veure les tanques metàl•liques d’entrada i eixida a aquest carrer obertes perquè s’està posant llast (zahorra), el material previ a l’asfalt perquè el ferm quede nivellat. Així que després de tant de temps amb les obres aturades, sembla ser que la pressió que s’ha exercit des de l’ajuntament ha donat els seus fruits.

Les obres, però, han tardat a començar més del que estava previst, ja que l’ajuntament de Pego va rebre el passat 11 de setembre la resposta a les seues demandes per part del Director General d’Obres Públiques, Ismael Ferrer, en la que s’informava “de què des d’esta Conselleria –la d’Infrastructures i Transports- s’ha instat a l’empresa contractista COMSA a què procedisca a la immediata reanudació dels treballs per a permetre la finalització de les obres amb la major brevetat possible.” Així la repressa dels treballs no ha estat tan ràpida com s’instava, però ja és una realitat.

L’alcalde del municipi, Carmelo Ortolà, explicava que el dimarts passat va parlar amb un tècnic responsable de l’àrea per a explicar-li que l’ordre de començar d’immediat no s’havia fet efectiva, tornant així, a sol•licitar una entrevista amb el director general d’obres públiques, però tot i que aquesta no s’ha produït encara Ortolà puntualitzava que “ara bé, han pogut veure que les obres ja han començat, per tant pense que les pressions que ha fet l’ajuntament cara a la Conselleria estant tenint un resultat favorable.”
717 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!