Les noves empreses innovadores ja poden contactar amb CREAMA per a informar-se de les ajudes al treball autònom

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les subvencions de foment d’ocupació dirigides a:

Els emprenedors i, més concretament, als treballadors aturats inscrits en LABORA que creen llocs de treball mitjançant l’activitat empresarial independent. És a dir, sempre que es constituïsquen en autònoms o professionals per compte propi des de l’1 de gener de 2020, i fins al 30 de setembre de 2020.

Es manté com a imprescindible que el projecte empresarial tinga caràcter innovador i reunir condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financera, la qual cosa precisarà l’informe de qualsevol de les entitats incloses en el Mapa d’Entitats de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana. Creama és una entitat inclosa en el Mapa.

Les ajudes van des dels 2.500€ fins als 4.500€, segons el col·lectiu d’emprenedors (aturats en general, menors de 30 anys o majors de 45, persones amb diversitat funcional, etc.) incrementant-se les quantitats en cas de dones.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos de de la data d’inici que conste en la declaració d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris.

Les persones interessades en aquestes ajudes poden obtenir tota la informació en el CREAMA, a través de la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) de Pego, Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Teulada-Moraira i Xàbia.

 

1133 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!