Les nostres falleres a la Mascletà de València


La Fallera Major de Pego i la seua Cort d´Honor acudiran el dissabte al balcó de l´Ajuntament de València després d’acceptar la invitació del consistori del cap i casal.
Per primera vegada una Fallera Major de Pego acudirà a veure una mascletà des del balcó de l´Ajuntament de València. Aquest dissabte a les 11 del matí Sole Seguí, Fallera Major de Pego i la seua Cort d´Honor, Victoria Milvaques i Mati Siscar, acompanyades per dos membres de la Junta Local marxaran cap a València per poder gaudir de primera mà una de les mascletades del cap i casal.

Les assistents a la mascletà de dissabte viuran aquest esdeveniment amb diferència a la resta d’ocasions que hagen pogut haver estat presents en una mascletà disparada des de la plaça de l´Ajuntament de València, ja que enguany van en representació de les falleres i fallers de Pego i van a poder contemplar l’explosió de pólvora des d’un lloc privilegiat com és el balcó de l´Ajuntament de València, localitzat en un lloc estratègic per poder sentir de primera mà la força de la pirotècnia més potent que es concentra en les mascletades.
449 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!