Assalten el xalet d’un empresari a Pedreguer mentre dormia amb la seua família


Els lladres van travessar la casa i van forçar la finestra mentre els propietaris dormien a l´interior i s’endugueren un cotxe Mercedes valorat en 80.000 euros

El propietari de la cadena de supermercats Mas i Mas, José Juan Fornés, va patir un assalt en el seu xalet de Pedreguer mentre dormia en el seu interior junt amb la seua família. Els lladres es van portar un Mercedes de quatre mesos d’antiguitat, valorat en més de 80.000 euros, després de perforar el marc d’una finestra

L’assalt va tindre lloc la passada setmana, mentre el matrimoni Fornés dormia en el seu xalet de Pedreguer en companyia dels seus tres fills, de 17, dos i un any d’edat. Els delinqüents van entrar en el domicili després de fer dos forats en l’alumini d’una de les finestres.

Després la van obrir i van travessar tota la casa fins a arribar al garatge. Allí van accedir al cotxe de l’empresari, un Mercedes S 350 el preu de venda del qual està entre els 80.000 i els 90.000 euros. Fornés ho havia comprat fa quatre mesos.

Les claus del vehicle estaven en la guantera. El comandament a distància del garatge, també. Els delinqüents van fugir després de llevar les claus de contacte de l’altre vehicle familiar, un BMW de gamma alta però de major antiguitat que el Mercedes.

La família seguia dormida aliena al que estava ocorrent en el seu domicili, però els malfactors van evitar amb esta acció qualsevol intent per part de les víctimes de perseguir els intrusos durant la seua fugida.

La família Fornés no va tindre constància d’allò que s’ha ocorregut fins a l’endemà. Segons va relatar l’empresari, la seua dona li va dir que s’havia deixat oberta la porta del saló a la nit. Ell estava convençut que no va ser així. Després de descobrir el robatori, la dona de Fornés va afirmar: ‘‘Encara sort que no els hem vist la cara”.

L’empresari va explicar que el cotxe estava assegurat, per la qual cosa no patirà cap perjuí econòmic. Va admetre que eixe problema, al costat del “sentiment de violació” que té, és una qüestió menor.

Els agents que investiguen els fets no han trobat a penes proves, la qual cosa constata la professionalitat dels delinqüents. ‘‘Ni una empremta dactilar”, va lamentar Fornés.

Com van poder els delinqüents trepar els marcs d’alumini d’una finestra sense despertar a la família? L’empresari va dir que, segons la policia, els delinqüents utilitzen per a esta acció ferramentes molt silencioses i dotades d’alta tecnologia.


329 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!