Les meses electorals pegolines ja tenen membres

Ahir dimarts es procedia a l’elecció, per sorteig, de les persones que integraran les 14 meses electorals que li corresponen al municipi de Pego. La regidora més jove de la corporació municipal va ser l’encarregada de prémer el botó del programa informàtic que elegeix els membres.
Ahir dimarts, 25 d’octubre, va haver sessió plenària de caràcter extraordinari per tal de triar, per sorteig, les persones que hauran d’estar al capdavant de les 14 meses electorals que té el municipi de Pego, en aquest cas el diumenge, 20 de novembre, durant les eleccions generals.

Va estar un ple distes, en el que només es requereix la presència dels regidors i de les regidores de la corporació per tal que siguen testimonis del sorteig que es realitza mitjançant un programa informàtic. En aquesta ocasió, dels 14 regidors presents, només la més jove, Maria del Mar Sastre, va haver d’alçar-se de la cadira per tal de prémer el botó que accionara el programa.

Una de les novetats d’enguany és que totes les competències requereixen en l’Ajuntament. Així, serà el consistori qui notifique i arreplegue les possibles al•legacions que resoldrà la Junta Electoral de Zona.

El secretari municipal també informava als regidors i les regidores que la Junta Electoral també ha delegat als ajuntaments la distribució de locals per a realitzar actes electorals. Si hi hagués conflicte, però, resoldria la mateixa Junta.

Finalment, l’alcalde de Pego procedia a donar compte dels presidents i de les presidentes de les 14 meses electorals que hi haurà durant les eleccions generals del 20 de novembre a Pego:

TEATRE MUNICIPAL:
A. Vicenta Cabrera Escrivà
B. Àngela Lucas Sendra
C. Mª Reies Siscar Moreno

COL•LEGI AMBRA:
A. Mª José Vall Pascual
B. Vicente Javier Sastre Bay

MUSEU:
A. Rosario Andrés Sanchis
B. Josefa Mengual Lledó

CASA DE CULTURA:
A. Sandra Esplugues Sendra
B. Mª Alejandra Salido Sanchis

CAMBRA AGRÀRIA:
A. Anna Camps Sendra
B. Francisca Martínez Milvaques
C. Vicent Torrens Sendra

COL•LEGI CERVANTES:
A. Vicente Alemany Morera
B. Eva Maria Rovira Oliver

924 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!