‘Imagina que eres una mariposa’ es presenta a Pego

Divendres a les 20h. a la Casa de Cultura és la cita. En aquest llibre Annie Sabathé reflexiona sobre el dolor humà i com disminuir-lo i fer-lo desaparèixer mitjançant el concepte ‘dibugrama interior’, una eina per a connectar amb l’interior de la persona i “realitzar un projecte de vida amb èxit i felicitat”, segons expressa la mateixa autora.
“L’alegria és un sentit senzill i natural, no obstant, és una font infinita de felicitat i d’èxit per a una mateixa i per a tots”. Aquest seria el resum del contingut del llibre que es presenta divendres 28 d’octubre, a les 20h. a la Casa de Cultura de Pego, ‘Imagina que eres una mariposa’, escrit per la francesa, afincada en Xàbia, Annie Sabathé.

L’autora reflexiona, en aquest llibre, sobre el dolor humà i com disminuir-lo o fer-lo desaparéixer mitjançant el que ella anomena, ‘dibugrama interior’, una ferramenta per a connectar amb l’interior de la persona i “realitzar un projecte de vida amb èxit i felicitat”, explica Sabathé.

‘Imagina que eres una mariposa’ es composa de contes per a adults dissenyats per convidar al lector o a la lectora, a través de la bellesa i l’alegria, a la reflexió i a la recerca d’esperança i positivisme per a alleujar els dolors de l’ànima.

Annie Sabathé és graduada en Màrqueting i Gestió i professora de Kundalini Ioga, formada segons l’ensenyament de Iogui Bhajan. Nascuda a Lourdes, als 40 anys es va instal•lar a Xàbia permanentment.

En 2011 va crear el concepte de “Llibres Alegria”. Una col•lecció de publicacions optimistes i positives. Segons la mateixa Sabathé, “Són un recordatori d’accions i de pensaments bonics i elevats per a crear conscientment un món quotidià amb felicitat i èxit. És possible. És possible si eduques la teua ment a pensar de forma expandida i conscient. La meta és donar una ferramenta pràctica i senzilla que permeta invertir instantàniament el dolor limitat en alegria expandida per a tots.” I això és, en certa manera, el que s’amaga al darrere de les pàgines del llibre que es presentarà divendres a les 20h. a la Casa de Cultura de Pego, ‘Imagina que eres una mariposa’.
734 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!