La campanya de senderisme del Centre Excursionista de Pego finalitza amb la travessa a Lorxa pel cim de la Safor des d’Alpatró

Serà aquest diumenge, 30 d’octubre. L’eixida està prevista a les 8 del matí, en autobús, des de la Creu del Passeig Cervantes. L’excursió té un preu de 20 euros que inclou l’autobús i el dinar a Lorxa. Dijous i dissabte, hi ha programades visites a la marjal.
Avui l’esport el centralitzen les caminades. I és que aquesta setmana hi ha tres programades. Dos d’elles al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva. La primera d’elles té regularitat. És una de les tantes que programa la direcció del parc els dijous per a donar a conèixer la riquesa que s’amaga dins l’aiguamoll. Així, aquest dijous, 27 d’octubre, a les 9 del matí, des de l’oficina de turisme de Pego i les Valls s’eixirà cap a la Marjal de Pego-Oliva per a realitzar una visita guiada pel personal del Parc Natural, sota el lema ‘La marjal, terra d’aigua’. Aquesta activitat és gratuïta. Per a acudir s’ha de fer inscripció prèvia al 96 640 02 51.

Dissabte, 29 d’octubre, hi ha programada una altra visita al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva. En aquest cas l’eixida serà a les 10 del matí, també des de l’oficina de Turisme. La visita està organitzada, en aquest cas, per l’empresa Aestas, té un cost de 4 euros i les inscripcions es poden realitzar telefonant al 96 640 50 20. La dificultat de l’excursió és baixa i cobrirà al voltant de tres quilòmetres d’extensió.

La tercera eixida d’aquesta setmana coincideix en la tercera ruta que, el Centre Excursionista de Pego, proposa en la seua campanya de senderisme de tardor. És una ruta d’entitat per a tancar el cicle d’excursions obertes de 201, es tracta de la travessa d’Alpatró – cim de la Safor – Lorxa. Fins Alpatró es pujarà en autobús. L’eixida d’aquest és a les 8 del matí des de la Creu del Passeig Cervantes. Després de dinar a Lorxa l’autobús arreplegarà els participants per tornar a casa. Aquesta particularitat fa que l’excursió tinga un preu de 20 euros, que inclou l’autobús i el dinar. Les inscripcions es realitzaran al telèfon de l’Ajuntament de Pego: 96 557 00 11.
749 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!