Les meses electorals ja tenen membres

Ahir, en un plenari extraordinari, es duia a terme el sorteig per a l’elecció de les persones que hauran d’estar, durant el proper 22 de maig, a les 14 meses electorals que té Pego.
Ahir, dimarts 26 d’abril de 2011, es va donar un pas més en la carrera cap a les eleccions locals i autonòmiques que tindran lloc el proper diumenge 22 de maig. Com marca la Llei Electoral, d’una banda es van aprovar les normes per a la realització del sorteig dels membres de les meses electorals i per l’altre es va realitzar el sorteig de dites persones que constituiran les 14 meses electorals amb què compte Pego.

Així, es procedia en primer lloc a ratificar les normes per a la realització del sorteig dels i les membres de les 14 meses electorals de Pego, ja que segons dictaminen les normes i feia lectura el secretari municipal, “baix la supervisió de la Junta Electoral de Zona de Dénia, el ple de l’Ajuntament és l’òrgan competent per a designar per mitjà de sorteig públic els presidents, vocals i els seus respectius suplents de les meses electorals”. Eixe sorteig es realitza “sobre la base del cens electoral existent en el municipi facilitat per l’Institut Nacional d’Estadística”. “El procediment del sorteig es desenvoluparà mitjançant el programa informàtic facilitat per l’INE”.

Aquestes normes s’aprovaven per unanimitat. Posteriorment, es feia dit sorteig públic i, una vegada impresa una còpia del resultat obtingut en el sorteig, el Secretari Municipal donava lectura de la presidència de les 14 meses i dels vocals primer i segon de cadascuna d’elles.

Aquestes persones rebran en breu la notificació com ha que ha estat elegides membres d’una de les meses electorals del poble de Pego. L’últim pas va ser aprovar, per unanimitat, el resultat del sorteig públic fet mitjançant el programa informàtic facilitat per l’INE.
665 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!