L’Ajuntament de Pego aprova la modificació dels Estatuts de CREAMA

El passat 5 d’abril es va produir una modificació en els Estatuts del Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta per a adaptar-los a la Llei 8/2010 i incloure altres modificacions de caràcter competencial que s’adeqüen a la legislació local més actualitzada. Ahir el plenari de l’Ajuntament de Pego aprovava per unanimitat eixos nous Estatuts de CREAMA.
El passat 5 d’abril els Estatuts del Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (CREAMA), eren modificats amb l’objectiu d’adaptar alguns dels seus articles a la Llei 8/2010 i incloure altres modificacions de caràcter competencial que s’adeqüen a la legislació local més actualitzada.

Ahir, en sessió plenària extraordinària, la corporació municipal aprovava per unanimitat eixos nous Estatuts. Pepa Sendra, regidora de Creama, explicava que “eren uns estatuts que comptaven ja en 16 anys d’antiguitat i degut, sobretot, a la Llei 8/2010 de 23 de juny de la Generalitat Valenciana al respecte del Règim Local de la Comunitat Valenciana, s’han hagut d’adaptar els Estatuts”. Destacava Pepa Sendra que principalment, amb aquesta modificació el que s’aconsegueix és “donar un poc més de poder a les persones que representen al president de la mateixa per tal d’agilitzar un poc els processos” quan el president estiga absent.

695 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!