Les Festes de Pego es presenten «animades, divertides, variades i per a tots els públics»

Així les descrivia la regidora de Festes, Rebeca Bañuls, qui també avançava que el llibre de Festes estarà a punt la setmana que ve. S’espera que un dia abans de l’inici oficial de les mateixes, a partir de dijous 15 de juny es podran recollir a la planta baixa de l’Ajuntament. A principis de la setmana que ve estaran ja a l’abast de tot el món els tríptics de butxaca amb la programació.

portada_festes2017_facebookEstem a poc més d’una setmana perquè les Festes de Pego siguen una realitat. Es nota en l’arribada de cada cap de setmana, quan són cada vegada més abundants les activitats programades. Dissabte passat, per exemple, teníem la presentació de la Capitania Mora 2017. Este divendres tenim la inauguració de l’Exposició del Certamen Nacional de Pintura, la presentació d’un poemari i cinema a la fresca a l’Espai Veïnal Antic Institut. Dissabte, la Gala de l’Esport. Diumenge, el 1r concert del 1r cicle Musical Casa Benigalip amb l’actuació d’Amadeu Adell Trio. En este context, la regidora de Festes, Rebeca Bañuls, manifestava que les Festes de Pego 2017 es presenten «animades, divertides, variades i per a tots els públics».

Avançava que el llibre està el dia abans de l’inici de les Festes. Es podrà recollir a la planta baixa de l’Ajuntament de Pego el proper dijous 15 de juny. A principis de la setmana que ve, però, estaran ja a disposició dels pegolins i de les pegolines els tríptics de butxaca amb la programació de Festes.

Les Festes de Pego «oficialment començaran el divendres 16 de juny i oficialment acaben el dimecres 28 de juny. Tot i que realment acabaran el dia 1 de juliol, el dia de les quintades». Una de les novetats que presenta el programa d’enguany i que naix de la idea de la quintà que enguany fa 50 anys, però a la que s’han anat afegint altres quintades que també volien celebrar d’alguna manera especial les Festes de Pego, proposant-se l’activitat perquè la gaudisquen totes les quintades que vulguen afegir-se. Per a l’1 de juliol, doncs, s’està organitzant un Holi Sun Pego, una festa inspirada en Bollybood amb els colors com a protagonistes. «Una bona oportunitat per ajuntar-se les colles d’amics, les quintades i serà el final de les festes», manifestava Bañuls.

I el primer dia… celebració del 25 aniversari del Quintet de Metalls Al Vent. Per commemorar la data, actuaran al pati de la Casa de Cultura. Allí també es podran contemplar els cartells que han anant anunciant les seues actuacions. « més, es podrà gaudir de la presència tots o quasi tots els membres que han passat pel Quintet». En la part esportiva, a la pista del Pujol els i les atletes del Club Dorsal 19 tornaran a superar el repte de córrer 24 hores en relleus.

De moment és el que us avancem.

 

1977 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!