Diumenge Atzaïla enceta el 1r Cicle Musical Casa Benigalip

Esta nova iniciativa de l’Associació Cultural pegolina consistix en la realització de 4 concerts, un per mes, durant d’estiu: juny, juliol, agost i setembre. Amadeu Adell Trio inaugura el cicle en una actuació en la que el seu nou disc, ‘Personal matters’. La cita és este diumenge, 11 de juny, a les 19,45h., a la Casa Benigalip. El preu dels concert és de 10 euros. També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament per 30€ per als 4 concerts. Part dels beneficis aniran destinats a l’associació APROP, protectora d’animals de Pego.

18893045_1736944589779038_4700359980554918825_nAtzaïla enceta l’estiu amb música i ho fa en l’única masia que hi ha al terme de Pego. La nova iniciativa cultural de l’associació pegolina proposa a la ciutadania gaudir del 1r Cicle Musical Casa Benigalip que oferirà quatre concerts, un per cada mes de l’estiu: juny, juliol, agost i setembre.

Estrena el cicle Amadeu Adell Trio presentant el seu últim treball ‘Personal Matters’. El contrabaixista, baixista elèctric i compositor presentarà a Pego el seu tercer treball com a líder i autor, després dels discos ‘INNSBRUCK’ i ‘LILES’. Oferirà un repertori de música original escrita en forma de suite i que navega per diferents paisatges sonors i rítmics explotant al màxim els recursos del seu nou trio oferint a l’oient un viatge sonor des de Bach al mateix Frank Zappa. Acompanyen a Amedeu Adell en esta nova aventura, Pere Munuera a la bateria i percussió i Lucas Ibáñez, a les guitarres.

Per a este primer concert del 1r Cicle Musical Casa Benigalip Atzaïla va llançar un sorteig a través de facebook per sortejar dos entrades. Fins a hui, 8 de juny, al migdia es tenia de temps per participar. Esta vesprada donaran el resultat d’eixe sorteig.

El preu de cada concert és de 10 euros, tot i que els i les amants de la música també tenen la possibilitat d’adquirir un abonament per 30€ per als 4 concerts. Informava Imma Navarro, membre de la directiva d’Atzaïla que, una part dels beneficis de 1r cicle musical Casa Benigalip, aniran destinats a l’associació APROP, protectora d’animals de Pego.

 

1940 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!