Les festes continuen al llarg de tota la setmana


La festa de moros i cristians, posava, amb l’entrada mora el punt i final d’aquesta tradició. Però això no vol dir que Pego es paralitze, i de fet tots els dies hi ha actes dels que gaudir.
Entra i pega una mirada i tria el que més t’agrade.

Avui dilluns es crea un parèntesi, perquè només hi ha bous, aquesta vesprada a les 19.30 i a les 22.30 hores amb els bous al carrer al pla de la font. I a partir de les 12.30 hores bou embolat.

Dimarts, però continuen els actes diversos que duraran fins al diumenge 2 de juliol, dia posterior al dia de la sang. Per a dimarts els bous continuen sent els protagonistes al Pla de la Font. Mateix horari que dilluns: 19.30 i 22.30h. Sobre les 24.30h. bou embolat.

A les 22.00h. Sopar-ball al CEAM amb un duo. I mitja hora més tard, a les
22.30h. CONCERT DE FIRA de l’Orfeó de Pego, a l’Església Arxiprestal. Coindint en horari, però no en localització, a les 22.30h. JAZZ a càrrec del quartet Daniel Picazo, al Teatre Municipal. Per a què tothom estiga representat.

A continuació es detalla la resta de la programació per a la resta de la setmana:

Dimecres 28 de juny
20.00h. Concert de la colla de dolçaines i tabalets “La Clandestina” acompanyats dels Dansaires d’Uxola, a la Pl. Ecce-Homo.

23.00h. Espectacle a càrrec del MÀGIC ANDREU acompanyat per BLAS, al Teatre Municipal. ORGANITZA: Associació Gastronòmica “Pols i Vent”. PATROCINA: Regidoria de Festes.

Dijous 29 de juny – DIA DELS XIQUETS
11.00h. Al Passeig Cervantes tindran lloc AQUAJOCS (tobogans amb piscina, pistes relliscadores, volcans d’aigua, etc). No t’oblides de la tovallola.

18.00h. Gran espectacle amb PALLASOS per als nostres menuts.

18.00h. PILOTA VALENCIANA.
Al C/ Pere Sala, com és costum, tindran lloc dues exhibicions de Raspall a càrrec dels xiquets de l’Escola de Pilota d’Orba
La primera serà entre els més menuts de l’escola, de 8 anys, dels pobles de Murla i Orba. I la segona, correrà a càrrec de nens una mica més experts, d’entre 10 i 12 anys, també de Murla i Orba.
ORGANITZA: Associació Gastronòmica “Pols i Vent”. PATROCINA: Regidoria de Festes.

20.30h. Actuació de BATUKA JUNIOR al Pla de la Font per als xiquets.

23.00h. VARIETÉS al Polisportiu Municipal “Cervantes” amb l’actuació de JUANITO BORROMEO i altres artistes de renom.

23.00h. TOMEU PENYA amb l’espectacle “Intim” al Teatre Municipal.

Divendres 30 de juny
08.30 h. EXPOSICIÓ DE LA IMATGE DEL SANTÍSSIM ECCE-HOMO. Es baixarà la imatge del Patró a l’altar per a que tots els devots puguen donar-li culte i resar prop d’Ell. Romandrà en l’altar durant tot el matí, fins les 13 hores.

12.00 h. Volteig general de campanes, anunciant la festa de la Sang.

18.00 h. Cercavila per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo.

19.00 h. PRIMERES VESPRES SOLEMNES DE LA PRECIOSÍSSIMA SANG I EUCARISTIA concelebrada a la Capella del Santíssim Ecce-Homo per la “Germandat Sacerdotal del Santíssim Ecce-Homo de Pego”.
En acabar, TRASLLAT PROCESSIONAL de la Imatge del Santíssim Ecce-Homo pels carrers Ecce-Homo, Capità Cendra, Sant Jaume, Sant Agustí, Plaça del Majoral Cendra, Plaça de l’Ajuntament i Parròquia.

20.00h. Partit de futbol entre VETERANS, Pego C. F. vs. Oliva U.D., al camp de futbol “Cervantes”.

20.30h. CARROCES. Itinerari: concentració al C/ Sant Bonaventura, Avda. Jaume I, C/ Poeta Lorente, Pl. de les Franciscanes de la Puríssima Concepció, Avda. d’Alacant i Pl. de l’Antic Regne de València.

23.30h. EL ARREBATO en concert al Polisportiu Municipal “Cervantes”.

Dissabte 1 de juliol – DIA DE LA SANG
01.00 h. AURORA, que eixint de la Capella del Santíssim Ecce-Homo, recorrerà els carrers de la població.

08.00 h. Volteig general de campanes i “despertà” per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo.

11.00 h. SOLEMNE EUCARISTIA presidida pel Excel•lentíssim i Reverendíssim Sr. En Salvador Giménez Valls, Bisbe Auxiliar de València, i concelebrada pels sacerdots de Pego i membres de la Germandat Sacerdotal del Santíssim Ecce-Homo.
En acabar, es dispararà una mascletada en la Plaça de l’Ajuntament.

Tot seguit, els matrimonis que celebren les seues bodes de plata i or portaran les ofrenes dipositades davant l’altar fins la Residència Sant Joan de Déu, per a que els nostres majors que allí viuen gaudixquen d’elles.

19.00 h. Tradicional repartiment de murta, que eixirà de la Parròquia i recorrerà la Plaça de l’Ajuntament, Plaça del Majoral Cendra, C/ Ramón y Cajal, C/ Camilo Pérez Pastor, C/ Mar, Avda. Jaume I, C/ Major, Plaça de l’Ajuntament fins arribar a la Capella del Santíssim Ecce-Homo.

21.00 h. SOLEMNE PROCESSÓ amb la Imatge del Santíssim Ecce-Homo en la què participaran els Capitans d’aquest any, representants de la Junta Central de Moros i Cristians, la Fallera Major del poble i la seua Cort d’Honor, així com, les Falleres Majors i Infantil de cada falla. La processó seguirà l’itinerari següent: Plaça de l’Ajuntament, Plaça del Majoral Cendra, C/ Ramón y Cajal, C/ Camilo Pérez Pastor, C/ Mar, Avda. Jaume I, C/ Major, Plaça de l’Ajuntament fins arribar a la Capella del Santíssim Ecce-Homo.
Al finalitzar, es cantarà l’Himne al Santíssim Ecce-Homo a la seua Capella.

En acabar, es dispararà un castell de focs d’artifici a la Plaça de l’Ajuntament.


24.00h. Dispar d’una castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia CABALLER al camp de futbol de “El Clot”.

Després del castell, tindrà lloc la DISCO-MÒBIL DELS QUINTOS al Passeig del Clot.

Diumenge, 2 de juliol de 2006 – II TROFEU DE LA FIRA DE COLOMBICULTURA
13:00 h. Concentració al Passeig Cervantes de l’Associació de Colombaires, convidats i autoritats locals.
13:30 h. Acompanyats per la colla de dolçaines i tabalets “La Clandestina” acudiran al DINAR DE GERMANOR al Bar Rafel.

16:00 h. Tindrà lloc la subhasta dels coloms participants en el II Trofeu de la Fira.


18:30 h. Es concentraran a la Seu del Club, al camí de la Sort de les Closses, per a procedir a l’última SOLTA del concurs.

22:00 h. Lliurament de premis i trofeus.

Dissabte 8 de juliol
23.00h. Al camp de futbol “El Clot”, CONCERTS DE RÀDIO PEGO amb l’actuació de: ARGOS (grup novell de Pego), SOFHYZOO (rap de Gandia), ARIANA PUELLO (hip-hop de Girona), SINGERMORNINGS (tribut als 80 des de Pego) i SPERAMONES (tributa als “Ramones” des de Vilallonga).

24.00h. Gala de l’Ajuntament al Polisportiu Municipal amb l’actuació de l’orquestra PLATERIA i METAL.

986 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!