Les falles se senten cada vegada més a Pego

I és que este dissabte tenim en l’agenda dos actes fallers. L’última presentació fallera, la de la Falla Convent i l’estrena d’un pasdoble dedicat a la Falla Plaça i Natzaré. La setmana que ve, dimecres, 7 de març, Obrint Camí planta la seua falla. Dissabte la cremarà, coincidint amb el dia de la Crida a Pego. Diumenge té lloc el tradicional concurs de paelles de la Falla La Font.

En començar el mes de març els actes fallers es multipliquen allà on se celebren falles i Pego no és una excepció. Este dissabte Pego viurà l’última presentació fallera abans de la gran setmana josepina. Tanca la roda la Falla Convent que a les 22h., de dissabte 3 de març, al teatre municipal presentarà i exaltarà les seues Regines, la seua Cort d’Honor, però sobretot, la seua Fallera Major, Clàudia Company i Siscar i la seua Fallera Major Infantil, Daniela Mendoza i Rodríguez. El fi de festa correrà a càrrec de la Comissió de la Falla Convent.

Hores abans, a les 12h., a la Casa de Cultura la Falla Plaça i Natzarè està d’enhorabona perquè s’estrena un pasdoble, composat pel pegolí Adrià Alzina Cendra, dedicat a esta comissió fallera. L’obra serà interpretada per la xaranga El Contracant.

Això pel que respecta a esta setmana. La setmana que ve, Obrint Camí dimecres planta la seua sisena falla. Enguany al Passeig Cervantes, enfront de l’edifici Cervantes. La cita és a les 16h. Enguany el monument estarà dedicat al cinema, un art que «sempre ens ajuda a somniar i a obrir la ment». Una temàtica que no estarà deslligada de la discapacitat i de l’apartat reivindicatiu de l’associació. El monument faller d’Obrint Camí es cremarà dissabte, al voltant de les 12.30h del matí.

Dissabte que ve, 10 de març, a les 20h., tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament la Crida de les Falles de Pego 2018. El moment en què es pregona que les festes josepines estan al girar del cantó i que tot el poble està convidat a gaudir d’elles junt amb les falleres i els fallers.

Diumenge la cita fallera és al Pla de la Font i els voltants del Passeig Cervantes, lloc on desenvoluparà la XXXIV edició del concurs de paelles de la Falla La Font, una cita que s’ha fet imprescindible a l’agenda festiva de Pego.

2256 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!