Casa de Cultura de Pego acull la presentació de El eje de la luz

L’últim poemari de José Iniesta, on l’autor celebra l’existència i es dirigix cap a la claredat. Ho fa amb una mirada cap a l’exterior i cap a l’interior. L’acte és a les 20h. de la vesprada.

Fa poc més d’un any José Iniesta afirmava a la Casa de Cultura de Pego que per a ell «escriure poesia és una cosa que se’t dóna. És una manera de ser». Va aprofundir afirmant que «és una manera de mirar […] una manera d’entregar-se al món i de trencar fronteres amb el món i comunicar-te amb ell, a través d’una llibertat absoluta».

Hui divendres, a les 8 de la vesprada, José Iniesta presentarà a la Casa de Cultura de Pego el seu l’últim poemari, El eje de la luz, on l’autor celebra l’existència i es dirigix cap a la claredat. Ho fa amb una mirada cap a l’exterior i cap a l’interior.

En paraules de Juan Ramón Barat, la poesia de “José Iniesta Mestre està sustentada per la fidelitat a la tradició i per l’amor incondicional que l’autor ha manifestat sempre cap als autors clàssics. Poesia que brolla i fluïx al marge de modes i corrents, de tendències i “d’ismes”, que es nodrix de lectures i de reflexió, d’una permanent mirada doble: cap al món circumdant i cap a l’univers interior”.

1493 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!