Les correccions del recorregut de la 2ª pujada al Refugi La Figuereta són molt ben rebudes

Pels aproximadament 200 participants a la segona carrera de muntanya de Pego organitzada pel Centre Excursionista de Pego. Eusebio Faus, primer en creuar la meta amb 1:44:18. El primer pegolí (7é en la general) va estar Josep Palacios amb 1:51:33.
A les 9 del matí passats uns minuts prenien l’eixida els 195 inscrits en la 2ª pujada al refugi ‘La Figuereta’ de Pego. Era menys gent de la que esperava el Centre Excursionista de Pego, tot i que, les bones crítiques rebudes pels participants al respecte dels canvis introduïts en esta segona edició, fan créixer la possibilitat d’una nova reedició l’any que ve.


El calor, com l’any passat, va ‘apretar’. Això no va impedir que el primer corredor, que suposadament estava lesionat creuara la meta amb 1:44:18, era Eusebio Faus Calabuig.
El segon no tardava en seguir-lo, Pablo Bas English passa la línia de meta amb 1:46:17
i el tercer, Youssef Ahatach, amb 1:49:18.El primer pegolí que arribava al Passeig Cervantes, setè en la classificació general, era Josep Palacios Costa. Ho feia acompanyant-se de la seua filla, com molts altres ho farien després. Josep va aconseguir cobrir els 18 kms de recorregut amb 1:51:33.
Ximo Sala, organitzador de la 2ª pujada al refugi ‘La Figuereta’ explicava a Ràdio Pego, ja amb molts atletes havent passat la meta, que “estan felicitant-nos, estan supercontents. tot el que hem fet en l’itinerari de la cursa ha millorat i eixe era el nostre objectiu, anar millorant-nos i que la gent acabe contenta”.
Destacava Sala que el que més funciona en el món de les curses és “el boca a boca” i esta edició el Centre Excursionista de Pego està segur que els i les participants podran dir “quina carrera més xula que hi ha a Pego, quines vistes… i això és el que ens omplin”. Així mateix, Ximo Sala obria la porta a “obrir la cursa a caminants i fer dos itineraris diferents per a uns i altres”.
La resta de classificacions:

LOCALS
VETERANES FEMENÍ
1- Adelaida Aguilar Puchol 2:38:40
2- Clara Oliver Navarrete 2:46:04
SÈNIOR MASCULÍ
1- Josep Palacios Costa 1:51:33
2- Víctor Gilabert Aguilar 1:59:08
3- Jaume Alemany Nadal 2:01:42
VETERANS MASCULÍ
1- Pascual Carlos Company Puig 1:59:51
2- Fernando Sastre Sendra 2:02:28
3- Carlos Siscar Pastor 2:06:13
938 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!