Les associacions de Pego, Oliva i Bellreguard s’uneixen

L’objectiu del projecte és la realització i desenvolupament d’una “Plataforma Comercial Electrònica” per a fomentar la incorporació de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació en les empreses i fer-les més competitives. Aquest projecte abraça des de la fidelització dels clients fins la factura electrònica en les PIMES. El passat dimecres, 16 d’abril, en el Casal Jove de l’Ajuntament d’Oliva es va signar un projecte finançat pel Ministeri d’Indústria i Comerç dins de la línia “AVANZA PYME” per a treballar conjuntament les Associacions de comerciants i restauradors d’Oliva, Pego i Bellreguard. Van signar el projecte els representants de 6 associacions empresarials. Del municipi d’Oliva participen l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACO), L’Associació del Mercat Municipal d’Oliva, l’Associació de Càmpings d’Oliva i Gastroliva, del municipi de Pego participarà l’Associació de Comerciants de Pego i de la localitat de Bellreguard participarà l’Associació d’hotelers i restauradors. De Pego es van desplaçar al municipi veí la Regidora de Comerç i Creama de l’Ajuntament de Pego, Pepa Sendra, i el President de l’Associació de Comerciants de Pego Joaquin Bolta.

L’objectiu del projecte és la realització i desenvolupament d’una “Plataforma Comercial Electrònica” per a fomentar la incorporació de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC) en les empreses i fer-les, així, més competitives. Aquest projecte abraça des de la fidelització dels clients fins la factura electrònica en les PIMES dotant als comerços i empreses participants de formació i equipaments, com també de programes per a la gestió de les seues vendes i dels sistemes de fidelització.

El projecte també té com a objectius :
o Evitar la fuga de clients a altres zones comercials pròximes.
o Evitar la pèrdua de clients en general
o Facilitar la captació de clients
o Satisfer les necessitats d’aquestos
o Augmentar el volum de negoci.

Es realitzaran campanyes de comunicació pública per als ciutadans de promoció i difusió de l’existència del projecte en els diferents municipis que han signat aquesta iniciativa de cooperació i treball conjunt quan la plataforma estiga operativa, s’espera a partir del mes de setembre de 2008.

El finançament del projecte s’ha estimat en al voltant de 200.000€, comptant amb les subvencions del Ministeri d’Indústria i Comerç i l’aportació de les associacions participants; les PIMES que participem no hauran de fer cap inversió.

671 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!