Les AMPA dels centre educatius de Pego es manifestaran divendres de Carnestoltes

Amb cassolada inclosa. Divendres, 17 de febrer, a les 17h., eixiran des dels centres educatius públics –escoles i institut- de Pego per a confluir a la Plaça de l’Ajuntament amb pancartes en contra de les retallades i altres elements identificadors de la lluita contra el retrocés en l’educació pública.
La decisió dels col•legis públics de Pego de no celebrar enguany Divendres de Carnestoltes, per totes les retallades que estan afectant a l’educació pública, va fer botar ampolles entre els pares i les mares perquè no entenien massa bé el per què d’aquesta decisió. No obstant, després d’haver-se reunit diverses vegades les distintes directives amb les AMPA s’ha arribat a un acord conjunt. Així doncs, efectivament, en 2012 no hi haurà Carnestoltes Infantil divendres. No obstant, aquest serà substituït, aqueix mateix divendres, 17 de febrer, per una manifestació-concentració “en contra de les retallades que estan fent-li a l’educació”, com explicava la portaveu de les AMPA i presidenta de l’AMPA d’Ambra, Eva Dominguis. La finalitat, “donar la veu d’alarma perquè el que està passant és greu i afecta a l’educació dels nostres fills”, recordava Dominguis.

A les 17h., s’eixirà des de cada centre educatiu públic de Pego –i amb això volem dir les tres escoles públiques, Ambra, Rosalia Bondia i Carolina Sala i l’IES Enric Valor- per a confluir a la Plaça de l’Ajuntament. La portaveu de les AMPA ressaltava que “anem a fer molt de soroll per a què se’ns senta” i és que han decidit fer una cassolada “perquè la gent veja que estem en contra del que està passant i cridar l’atenció de tots”.

Deixava clar Eva Dominguis que “no és una substitució del Carnestoltes, sinó que realment es tracta d’una manifestació el que passa és que ha coincidit eixe dia”.

Davant aquesta futura manifestació-concentració en contra de les retallades que està patint l’educació pública per part del Consell, convocada per les AMPA dels centres educatius públics de Pego, la seua portaveu convidava a tota la societat pegolina a sumar-se “perquè ens afecta a tots […] ja que els xiquets són el futur i s’han de cuidar molt i se’ls ha d’ajudar en tot”.
641 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!