Ja es poden contemplar els treballs presentats al Concurs de Cartells de Carnestoltes 2012

Des d’ahir dijous i fins a finals de mes estaran exposats a la Casa de Cultura, més concretament a l’entrada de la Biblioteca els al voltant de 30 treballs que van optar a ser la imatge del Carnestoltes de Pego per a enguany i que finalment va guanyar Francisco J. Irigaray Lorea amb ‘Enigmàtica i Seductora’.
Dos dies abans que tinga lloc la XXVII Baixada del Bullent l’Ajuntament de Pego inaugurava l’exposició que recull totes les obres que van participar en l’últim concurs de Cartells de Carnestoltes de Pego corresponent a l’actual edició. Una trentena de treballs entre els que es podrà admirar l’original de l’obra guanyadora, la imatge del Carnestoltes de Pego 2012, ‘Enigmàtica i Seductora’ de Francisco Javier Irigaray Lorea.

Els cartells estan exposats a l’entrada de la Biblioteca, a la Casa de Cultura de Pego i es poden contemplar de dilluns a divendres en horari de 10 a 14 h. i de 17 a 20h. També dissabte de 10 a 14h. El regidor de Festes convidava a passar per allí per veure l’alt nivell de les obres presentades.
636 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!