L’Ajuntament de Pego convoca per a dissabte pel matí una desfilada de Carnestoltes Infantil

Davant la inquietud manifesta de molts pares i xiquets per tenir carnestoltes infantil, la regidoria de Festes ha assumit enguany l’organització del carnestoltes infantil que es trasllada a dissabte pel matí. Les quintades i xiquets i xiquetes que vullguen disfressar-se es poden apuntar a la segona planta de l’Ajuntament de Pego, a la Regidoria de Festes.
Després de l’anunci que van emetre els col•legis públics de Pego sobre la seua negativa a celebrar el tradicional Carnestoltes Infantil, divendres de vesprada, per tal de continuar denunciat les retallades que des del Consell s’estan aplicant a l’educació pública, des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego s’ha pres la decisió d’assumir l’organització del Carnestoltes Infantil.

El regidor de Festes, Raül Tamarit manifestava que la decisió presa pels mestres li pareix “perfecta perquè cadascú ha de defensar el seu i més en els temps que estem patint i les retallades que estan patint”. Alhora, explicava que davant aquesta decisió històrica i “davant la inquietud de certs pares i xiquets que volien eixir a la desfilada”, des de la regidoria de Festes s’ha intentat assumir l’organització d’eixe mític Carnestoltes Infantil amb el consegüent canvi de dia i hora. Dissabte de matí. Més concretament concentrant-se a les 10:30 del matí a la Plaça del Mercat per a eixir a les 11 cap al Pla de la Font.

Així, la regidoria de Festes convoca a totes les “quintaes” i xiquets i xiquetes que vullguen disfressar-se i participar a la Desfilada infantil de Carnestoltes que organitza per al dissabte, 18 de febrer, a les 11:00 del matí des de la Plaça del Mercat fins el Pla de la Font, acompanyats de la música de la dolçaina i el tabal, que passen a apuntar-se a la segona planta de l’Ajuntament de Pego on està ubicada la regidoria de Festes.

A la fi del trajecte, és a dir, al Pla de la Font, hi haurà jocs infantils durant tot el matí. Així mateix, anunciava el regidor de Festes, Raül Tamarit, també hi haurà un taller de Muixerangues impartit per la Muixeranga de Pego.
608 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!