Dissabte, el sector públic marxa en contra de les retallades del Consell

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de la Marina Alta acudirà a la marxa que culminarà a Terra Mítica per a posar l’accent en el balafiament de diners que ha destinat el Consell en els seus anys al capdavant de la Generalitat.
El malestar entre els treballadors i les treballadores del sector públic valencià continua fent-se públic. Si ahir el personal sanitari es concentrava davant l’Hospital de la Pedrear per a mostrar el seu rebuig per les retallades del Consell, aquest dissabte, 11 de febrer pel matí, hi ha convocades, pels cinc sindicats del sector públic valencià, diverses marxes a diferents projectes emblemàtics duts a terme per la Generalitat Valenciana que han costat molts diners als valencians i valencianes sense reportar els beneficis promesos. Aquestes marxes estan incloses en la campanya de mobilitzacions contra els retalls dels treballadors i les treballadores del sector públic i dels serveis públics en general. A la província d’Alacant són dos les marxes convocades, una a Terra Mítica i l’altra a la Ciutat de la Llum.

Des de la Marina Alta el que tenim segur és que la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de la comarca acudirà a la marxa que finalitzarà a Terra Mítica. Una decisió que es va prendre en l’última Assemblea que va tenir lloc el passat 7 de febrer en el CP l’Alfàs de Pedreguer. Aquesta eixirà a les 10 del matí des de l’estació del Trenet de Benidorm direcció a La Nucia fins a la rotonda direcció a Terra Mítica. Des d’allí s’anirà fins a la porta principal de la mateixa Terra Mítica. Les marxes tenen com a lema, ‘No a les retallades en els serveis públics. Depuració de responsabilitats en el Consell’.

D’altra banda, la Plataforma en Defensa per l’Ensenyament Públic de la Marina Alta també va decidir donar suport a la vaga general d’estudiants convocada per al dijous 16 de febrer contra les retallades de la Generalitat.
763 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!