Les activitats al voltant del Dia Internacional de lluita contra la violència de gènere comencen a Pego amb un taller de defensa personal per a dones

Una activitat que vol combinar esports i igualtat amb la intenció d’empoderar a les dones donant-los eines per protegir-se i alhora allunyant la imatge masculina dels esports de combat. El taller es desenvolupa diumenge, 19 de desembre, de 10 a 12h., al gimnàs de l’Espai Veïnal Antic Institut. És gratuït i no cal inscripció prèvia. Les activitats han estat coordinades per Dones Cabal, amb la implicació de la comunitat educativa i el suport de la Regidoria d’Igualtat.

cartell
Cartell fet per Pablo Aranda Sendra, alumne de 6é de Primària del CEIP Ambra

Les activitats que es presenten este any a Pego al voltant del Dia Internacional de lluita contra la violència de gènere han estat consensuades per Dones Cabal, la comunitat educativa i la regidoria d’Igualtat. Hi contemplen diverses novetats. La primera el taller de defensa personal per a dones que té lloc este diumenge, 19 de novembre, de 10 a 12h., al gimnàs de l’Espai Veïnal Antic Institut.

«Quan barregem el component d’esport amb matèria d’igualtat amb tints de defensa personal per a les dones, és per llevar part de la masclunització que duu aparellada l’esport de contacte», indicava el regidor d’Igualtat, José Merí. Així, s’ha triat la defensa personal com a «ferramenta per a empoderar la dona i fer més fortes totes aquelles dones que assistisquen al taller».

L’assistència al taller és gratuïta i no cal inscripció prèvia, es farà eixe mateix dia moments abans de començar.

La resta d’activitats s’estenen al llarg de la setmana següent i ampliarem informació a partir de dilluns.cartell 2


 

2038 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!