L’Associació Veïns Pro Monte Pego ha denunciat al Síndic de Greuges la inacció de les administracions públiques respecte la urbanització

Ho han fet perquè consideren que «la situació en la urbanització seguix igual que l’any anterior, sense cap tipus de manteniment». Segons informen des de l’associació, «el Síndic de Greuges ha obert una investigació per a saber que mesures estan prenent els responsables per tal de solucionar esta situació d’abandó que ja dura anys». L’Ajuntament de Pego recorda que fins ara ha atès tots els requeriments que li han arribat de la Sindicatura de Greuges.

image2L’Associació Veïns Pro Monte Pego ha denunciat a la Sindicatura de Greuges la deixadesa de les administracions públiques al voltant de la urbanització Monte Pego. Una urbanització que pertany a tres municipis, el Ràfol d’Almúnia, Dénia i Pego. L’associació explica que ha acudit a la sindicatura perquè «la situació en la urbanització seguix igual que l’any anterior, sense cap tipus de manteniment, en contrast amb totes les promeses de l’ajuntament de Pego, no s’ha fet res».

image1El Síndic de Greuges, segons ha comunicat l’Associació Veïns Pro Monte Pego, ha admès a tràmit la seua queixa i «ha obert una investigació per a saber quines mesures estan prenent els responsables per tal de solucionar esta situació d’abandó que ja dura anys».

Una decisió, la del Síndic de Greuges, a la que han donat la benvinguda perquè la consideren «un important suport». A més, estan «segurs de que els perills per al medi ambient i la violació dels nostres drets com a ciutadans estan sent considerats» amb esta resolució. Alhora, però, es pregunten des de l’associació Veïns Pro Monte Pego, «si després d’estes investigacions i la pressió sobre les autoritats per a complir amb les seues obligacions, alguna vegada veurem el merescut impacte en Monte Pego».

 L’Ajuntament de Pego recorda que fins ara ha atès tots ela requeriments que li han arribat de la Sindicatura de Greuges. Siguen estos per qüestions d’infraestructures escolars o de manteniment de Monte Pego. En este últim cas, cal no oblidar que hi ha oberts diferents procediments judicials que els jutjats encara no han dirimit en ferm.

1857 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!