L’equip de govern de l’Ajuntament de Pego tindrà dos persones de confiança

Totes dues treballaran jornada completa. Una d’elles s’encarregarà de la secretaria d’alcaldia i l’altra serà auxiliar de l’àrea d’Urbanisme i Obres i Serveis.
El segon punt de l’ordre del dia del plenari extraordinari que s’ha celebrat hui a l’Ajuntament de Pego completava la informació del primer. En este cas era «relatiu a la determinació del nombre, característiques i retribucions del personal eventual». La proposta de l’equip de govern ha estat designar dos persones com a personal eventual. La primera d’elles estarà adscrita a l’alcaldia, més concretament, s’encarregarà de la secretaria d’alcaldia. La segona persona serà auxiliar de l’àrea d’Urbanisme i Obres i Serveis. Totes dues tindran un contracte de jornada completa i per ell percebran 16.400€ bruts a l’any.
En este punt només Compromís ha tingut alguna cosa a objectar. Àngel Oltra Pérez ha defensat que «en un poble com Pego no calen assessories tenint en compte que existixen els funcionaris que fan la seua faena molt bé i ja cobren per eixa faena». Preguntava també qui són eixes dos persones. Una informació que no se li ha donat perquè, ha assegurat l’alcalde, encara no tenen els noms decidits.
Li retreia el portaveu socialista, Raúl Tamarit, al de Compromís que «està molt bé que ara no creguen en assessors, però, en anteriors legislatures que vosaltres heu estat manant, n’heu tingut».
Contestava el portaveu de Compromís que «tant la situació econòmica com política al poble era diferent».

Davant esta resposta, l’alcalde li recriminava a Àngel Oltra el fet que «si hi ha diners ens en gastem més i si no hi ha diners no ens els gastem. És incoherent. Si fan falta [els assessors], fan falta», defensava.
El punt s’aprovava per 9 vots a favor, els de l’equip de govern (PSPV i CdP), 4 vots en contra (Compromís) i 3 abstencions (PP).
696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!