L’empresa pegolina La Clec, guanyadora del ‘Gat de Bronze’ en Street Marketing del Festival de Publicitat i Comunicació creativa La Lluna

El premi ha estat pel seu treball per a l’Ajuntament de Teulada en La Vuelta a España 2015. L’altra empresa de la Marina Alta premiada ha estat Sapristi. En este cas en la categoria de Gràfica Exterior per la campanya de l’Ajuntament de Dénia, ‘Dénia sin cacas‘.

Ho hem conegut ara, però va ser el 30 de novembre quan es va celebrar la VII edició del Festival La Lluna 2016 organitzat per ComunitAD, l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària. Este festival, considerat referent en el panorama publicitari nacional, és un punt de trobada del sector valencià.

El Festival de Publicitat i Comunicació creativa La Lluna té com a objectiu premiar el talent dels professionals del sector de la Comunitat Valenciana. És el canal per incentivar la competència com a motor de creixement d’este camp professional, segons s’explica des de ComunitAD. És per això que La Lluna aposta per dotar el festival de contingut atractiu que fomente el coneixement propi i el networking, és a dir, això de fer contactes.

La programació del festival va incloure ponències i conferències de professionals de gran prestigi nacional i internacional, la Gala de Premis i una festa posterior com a guinda del pastís. En eixa Gala de Premis, dos empreses de la Marina Alta, una d’elles pegolina, van pujar a l’escenari per a recollir dos guardons de dos categories diferents.

la-clec-la-llunasapistri-la-lluna


 

15230835_1525290034153414_7015857748490886480_n
Foto: La Lluna.  A la foto, Carlos i Vicent, caps pensants de La Clec Comunicació amb l’alcalde de Teulada, Carlos Linares.

L’empresa pegolina de publicitat i màrqueting La Clec Comunicació va aconseguir el ‘Gat de Bronze’ en la categoria ‘Street Marketing‘ pel seu treball per a l’Ajuntament de Teulada, ‘La Vuelta a España 2015‘. La Clec Comunicació és l’empresa encarregada de desenvolupar part del Pla d’Identitat Local de Pego posada en marxa per l’Ajuntament de Pego.

L’altra empresa de la Marina Alta que també va aconseguir un gat en el Festival de Publicitat i Comunicació creativa La Lluna 2016 va ser Sapristi. En este cas va ser un ‘Gat de plata’ en l’apartat de ‘Gràfica Exterior’ per la campanya ‘Dénia sin cacas‘ contractada per l’Ajuntament de Dénia.

 

2177 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!