Divendres 16 de desembre finalitza el termini de presentació d’obres al XXV Concurs de Cartells de Carnestoltes

Es poden entregar fins a les 13 hores de demà divendres a la Casa de Cultura de Pego, al carrer Sant Domènec nº5. Dimecres, 21 de desembre, es reunirà el jurat per dictaminar el resultat del concurs. El premi consistix en una quantitat en metàl·lic de 500€ per a l’obra guanyadora. També hi haurà un accèssit amb 100€ de premi per al millor cartell classificat d’autor/a pegolí/na. Les obres presentades formaran part d’una exposició que, amb motiu de les Fetes de Carnestoltes, es realitzarà a la Casa de Cultura de Pego, del 10 de febrer al 4 de març de 2017.

Aquelles persones que tenien en ment presentar-se al XXV Concurs de Cartells de Carnestoltes de Pego 2017 que convoquen les Regidories de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Pego, tenen fins demà divendres, 16 de desembre, a les 13h., per a presentar la seua proposta artística. Totes les obres han de dur una llegenda que amb les dates en què se celebrarà la festa amb més renom del municipi i les altres dos que tenen les disfresses com a punt fort, la Baixà i Pinyata. El que permet conèixer amb molt de temps per davant quan podrem gaudir de les tres festes de l’hivern: la Baixà del riu Bullent tindrà lloc dissabte 18 de febrer de 2017, Carnestoltes dissabte 25 de febrer de 2017 i Pinyata dissabte 4 de març de 2017.

Les obres s’han de presentar a la Casa de Cultura de Pego, al carrer Sant Domènec nº5. Dimecres, 21 de desembre, és el dia marcat en l’agenda del jurat que dictaminarà l’obra guanyadora d’enguany.

El premi consistix en una quantitat en metàl·lic de 500€ per a l’obra guanyadora. També hi haurà un accèssit amb 100€ de premi per al millor cartell classificat d’autor/a pegolí/na.

Les obres presentades formaran part d’una exposició que, amb motiu de les Fetes de Carnestoltes, es realitzarà a la Casa de Cultura de Pego, del 10 de febrer al 4 de març de 2017.


1820 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!