L’Atzúbia, Vall de Gallinera i Vall d’Ebo reivindiquen la necessitat de tenir material mèdic bàsic als consultoris de les seues localitats

Una demanda que faran arribar a la Direcció de l’àrea. Esta qüestió va eixir de la reunió mantinguda ahir al Centre de Salut de Pego entre els alcaldes i regidors i regidores de Sanitat de Pego, l’Atzúbia, la Vall de Gallinera i la Vall d’Ebo. Una de les propostes que va eixir va ser lelaboració d’agendes per programar l’activitat en els diferents consultoris dels municipis dependents del Centre de Salut de Pego.

Dilluns va tenir lloc una reunió de treball convocada pel Centre de Salut, a través del seu Coordinador Mèdic, el Dr. Carlos Juan amb l’objectiu, arribades estes dates de l’any, d’informar els i les responsables polítics sobre el funcionament del centre i els consultoris de què en depenen.

img-20161129-wa0000A la reunió van assistir l’alcalde de l’Atzúbia, Josep Vidal, l’alcalde de Vall de Gallinera, Antonio Pardo, la regidora de sanitat de Vall d’Ebo i el regidor de sanitat de Pego, Carmelo Ortolà.

El Dr. Juan, acompanyat pels metges i metgesses responsables de l’atenció en els municipis representats va exposar la situació actual de cada un d’ells. El que va dur a debatre com es podria millorar l’atenció a la ciutadania. Una de les propostes en eixa línia va ser la d’elaborar agendes per programar l’activitat en els diferents consultoris dels municipis dependents del Centre de Salut de Pego. I és que, està provat que, amb la sol·licitud de “torns”, el metge o metgessa, pot programar millor la seua agenda i així dedicar el temps apropiat a cada pacient, millorant la qualitat assistencial.

D’altra banda, els representants polítics de l’Atzúbia, Vall de Gallinera i Vall d’Ebo, van posar de manifest la manca de material que tenen els seus consultoris. Especialment troben a faltar electrocardiògrafs i desfibril·ladors. Per intentar revertir la situació van proposar reivindicar, davant la Direcció de l’Àrea, estes mancances.

Es va acordar que totes les parts es tornaran a reunir després de les vacances de Nadal per així perquè la informació que arriba des de la Coordinació del Centre de Salut, estiga més actualitzada.

2392 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!