L’Agrupació Marina Alta de la Federació de partits independents es reunix a Pego

Entre les qüestions tractades es va acordar posar en marxa un canal de comunicació entre els distints municipis amb representació independent per a poder compartir i difondre notícies d’actualitat sobre les seues polítiques locals.

Ahir coneixíem que el passat dimecres, 23 de novembre, l’Agrupació de la Marina Alta de la Federació de Partits Independents de la Comunitat Valenciana, es va reunir a Pego. A la convocatòria, realitzada per la pegolina Alícia Siscar, que actualment ostenta el càrrec de coordinadora comarcal de l’Agrupació i és presidenta i regidora de Ciutadans de Pego Independents, hi van acudir representants de distints municipis per a fer un balanç de l’activitat duta a terme per les diferents formacions independents durant la present legislatura. Una trobada que, a més, va permetre que compartiren les seues experiències d’activitat municipal i intercanviar molta informació comarcal.

Dos independents ostenten les vicepresidències de la MACMA i la MASSMA, és per això que van ser els encarregats de donar compte de les activitats dutes a terme per estes dos mancomunitats. Per la seua banda, el Vicepresident de la Mancomunitat de la Rectoria, va informar de les distintes activitats que esta havia impulsat i també sobre les activitats del Grup d'Acció Local de la Muntanya d'Alacant. Així mateix, també es va donar complida informació sobre les darreres novetats de la Planta de Transferència de Residus Sòlids.

A proposta de la Coordinadora de l'Agrupació de la Marina Alta de la Federació de Partits Independents, es va acordar la posada en marxa d'un canal de comunicació entre els distints municipis amb representació independent amb la finalitat de poder compartir i difondre, amb major fluïdesa i amb major rapidesa, notícies d'actualitat sobre les polítiques locals des de la perspectiva dels partits independents de la comarca.

La trobada es va concloure amb la intenció de potenciar la comunicació entre les distintes agrupacions independents i és per això que la pròxima reunió tindrà lloc en els primers mesos de l'any que ve.

2057 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!