L´Associació de Comerciants renova imatge

Amb el curs “Com rentabilitzar el meu negoci” els comerços associats a Pego renovaran la seua mirada i la seua imatge de cara a la temporada de primavera estiu que ja s´apropa. L´objectiu del curs és rentabilitzar el comerç, aplicant tècniques d´escaparatisme, intentant millorar la imatge de cada negoci. El curs s´impartirà el 1 i 2 de març. La primavera meteorològica sembla instal•lada abans d´hora al Mediterrani. Ha desplaçat l´hivern sense miraments, sense consultes. Amb aquesta perspectiva per davant l´Associació de Comerciants de Pego i el Creama local ha organitzat un curs destinat als empresaris i les empresàries associats, als seus treballadors i les seues treballadores per a reciclar la seua imatge i per a ampliar coneixements sobre el disseny d´aparadors, entre d´altres coses.

La cita la tenen els dies 1 i 2 de març, en horari de 3 a 5 de la vesprada per tal de no entorpir la feina dels participants. Les sessions es donaran en l´aula de la planta baixa del Pérez Ramos. Aquest curs ha estat organitzat per l´Associació de Comerciants perquè davant la nova campanya de primavera-estiu han vist la necessitat d´estar al dia en el camp del màrqueting, és a dir, del conjunt de tècniques programades, coherents i dinàmiques, orientades a perfeccionar el procés de comercialització millorant l´eficiència en la producció, la distribució i la venda de productes i serveis, per tant, una eina essencial en el món del comerç. Ximo Bolta, president de l´Associació de Comerciants defèn aquesta actualització per a poder competir amb les grans franquícies.

Reciclar-se o morir, podria ser un dels lemes que resumiria accions com l´empresa per l´Associació de Comerciants de Pego. Però en un món tan competitiu com és el comercial sempre s´ha d´estar en continua formació. S´ha de saber vendre´s dins i fora de la pròpia localitat. Saber vendre el negoci i el producte que aquest ofereix: des de tot tipus de tèxtil, passant per electrodomèstics, mobles, premsa, perruqueria i fins i tot veterinària… tot negoci és succeptible d´aquesta actualització.

L´objectiu del curs, per tant, és rentabilitzar el comerç, aplicant tècniques d´escaparatisme, intentant millorar la imatge de cada negoci. Els continguts que durant les dues sessions abordaran, els aspectes generals de l´escaparatisme, és a dir, del disseny dels aparadors; la il•luminació adequada a cada situació concreta i el marxandatge, és a dir, el conjunt de tècniques de distribució i promoció de vendes amb l´objectiu d´augmentar el poder d´atracció dels productes mitjançant l´adaptació de les seues característiques i presentació a les necessitats i als gustos del consumidor.

Tres punts bàsics els que s´abordaran en aquest curs de formació contínua “Com rentabilitzar el meu negoci”. Tres línies mestres per tal de millorar l´aspecte exterior dels comerços associats de Pego de la mà de Juan Ignacio Jiménez.

696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!