Certificat de qualitat per a Creama

L´ISO 9001:2000 ha estat concedit al Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta. Aquest distintiu reconeix el servei d´intermediació que realitza aquesta entitat. Assessorar i informar als emprenedors i al sector del comerç en general, són algunes de les qüestions que han estat valorades. Les tècniques de comerç de l´ajuntament de Pego s´han incorporat a la xarxa AFIC. El treball de les tècniques i tècnics de Creama s´ha vist recompensat amb l´obtenció del certificat de qualitat ISO 9001:2000 pel servei d’intermediació per a la contractació de personal, la gestió d’ofertes, les demandes d’ocupació que tramiten i la informació i assessorament que dispensen a les persones emprenedores i als comerços de cada municipi on estan, en aquest cas, parlem de Pego.

Però a més, aquesta entitat també és la responsable d´organitzar esdeveniments per a dinamitzar els productes locals dins i fora del poble. Una altra tasca que ha estat important per a aconseguir el certificat de qualitat és l´adequació en el sistema informàtic per a la recollida de dades.

El director general a la Comunitat Valenciana de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR), Roque Giner, va estar dilluns passat a la Marina Alta per a entregar aquest certificat al president del consorci, el diputat Juan Roselló. Creama va passar una primera auditoria interna al setembre del 2006 i després tècnics d’AENOR van realitzar una visita per a analitzar les instal•lacions, àrees i departaments i arreplegar tota la documentació relativa al procés de certificació del sistema de qualitat.

El director territorial d’AENOR ha comentat que “açò no és un premi sinó un mèrit per un treball ben fet, adequat a normes internacionals, les ISO”. “Este certificat”, ha afegit, “donarà confiança i prestigi al SERVEF”. Des del Creama comarcal s´ha reconegut el treball en equip, l´empatia entre els treballadors i treballadores i la direcció empresarial i la proximitat del servei a la ciutadania, definint-los com a pilars bàsics.

D´altra banda, les tècniques de comerç de l´Ajutament de Pego, és a dir, les treballadores de Creama de la localitat ja formen part de la xarxa AFIC, sigles que signifiquen Associació de Foment d´Iniciatives Comercials. La vinculació a aquesta xarxa permet als municipis que hi formen part estar informats dels canvis comercials; a més, intenta ampliar el teixit comercial de cada localitat present al seu si. També facilita l´organització de plans d´empreses, i de viabilitat. Des d´AFIC s´intenta que tinguen èxit els negocis que comencen i els que ja existeixen es consoliden.

817 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!