L’Associació de Comerç i Professionals de Pego demana que no s’utilitze la pujada de l’IVA per incrementar el preu últim del producte més del 3%

Així mateix, expliquen que en els comerços repercutirà seriosament a partir de les properes compres que facen els establiments, no a partir dels productes ja adquirits.
Que la pujada de l’IVA afecta a tot el món, abans o després, és un fet. És per això que hui hem volgut conèixer la repercussió en el comerç local. Victòria Pastor, Presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego incidia en el fet que eixe “3% repercutix en tots”. Sobre l’increment en sí considerava que “és un increment xicotet per als comerços, però per a alguns establiments l’augment és superior”. Així mateix, advertia que “hi ha sectors que estan incrementant més del 3% els preus”, un fet que no li semblava bé.

Pastor explicava que, si les grans superfícies i potser també alguns petits comerços no apliquen ja el 21% d’IVA és perquè l’stockatge actual no està afectat per eixa pujada, ja que està adquirit abans de l’1 de setembre. Assegura, no obstant, que “està clar que quan facen la pròxima compra, el 3% l’han d’aplicar”.Demanava la Presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego que “la gent siga realista”.
591 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!