L’arròs comparteix protagonisme amb altres productes autòctons en les XIII Jornades Gastronòmiques

La carabassa, les taronges, els caquis, la mel… la terra dóna molts i bons fruits a la tardor, i més a Pego. És per això que enguany seran coprotagonistes de les XIII Jornades Gastronòmiques de l’Arrós Bomba i Bombó de Pego, que se celebraran del 14 al 22 d’octubre.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Creama han presentat aquesta nova edició de les jornades en la qual es pretén posar de relleu la riquesa de la gastronomia pegolina, segons ha afirmat el regidor de l’àrea, Raül Tamarit. Amb aquesta finalitat, enguany els postres seran elaborats amb productes autòctons, de kilómetre 0.


L’edil ha destacat també el fet que els menús que oferiran els 11 restaurants participants en les Jornades (Aranbea, Casino, Ca Briones, Chacarita, El Moss, Llit i Taula, L’Om, La Placeta, Rafel, Sabors de la Terreta i Zorrilla), barrejaran la tradició i la innovació. No faltarà la crosta, però, també hi haurà plats d’arròs bomba o bombó amb sabors i propostes més actuals.


I, una altra novetat, és que aquesta edició les Jornades s’allargaran i arribaran a dos caps de setmana per atraure més comensals d’altres localitats. Un dels restauradors que participen, José Dominguis, del bar Zorrilla, ha parlat en aquest sentit.


A més a més, Dominguis ha recalcat la importància de reservar abans d’acudir als bars i restaurants que participen en les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó de Pego. Un punt en el qual també ha incidit la tècnica de Creama, Alicia Carbonell, qui ha assenyalat que tant l’Ajuntament com Creama compartiran a diari la graella amb els plats, els preus dels menús i els telèfons dels restaurants per a facilitar les reserves. Carbonell ha comentat també l’objectiu últim d’aquestes jornades.

 

981 Visites
Hola!!