Compromís atorga el Premi 9 d’Octubre a Ràdio Pego pel 30 aniversari

La celebració del 9 d’Octubre a Pego s’enceten diumenge amb la festa de Compromís a la plaça Maria Cambrils. Hi faran el seu tradicional concurs de paelles i el lliurament del Premi 9 d’Octubre, que en aquesta ocasió és per a Ràdio Pego, la nostra casa, per complir enguany 30 anys d’existència com a emissora de ràdio municipal.

Regidors i regidores de Compromís per Pego visitaren ahir els estudis de Ràdio Pego per tal de poder reunir a tot l’equip que formem la ràdio i fer una entrega simbòlica del socarrat que comporta el seu premi. Perquè, l’acte oficial es realitzarà diumenge, dia 8, a la plaça Maria Cambrils. Però, abans d’això, la resta d’activitats de la jornada.

En primer lloc, a les 12:30 hores es farà una taula redona «30 aniversari de Ràdio Pego», amb veus dels inicis i de l’actualitat. Hi participaran Elvira Cambrils, Jimi Ferrando, Ferran Ferrando i Lumi Requejo, per a parlar de les seues experiències, del que ha suposat Ràdio Pego en les seues vides i sobre la importància de tindre una ràdio pública al poble.

En finalitzar es donarà pas al concurs de paelles i dinar. A les quatre de la vesprada està previst el lliurament dels premis del concurs culinari i, a continuació, el lliurament del Premi 9 d’Octubre a Ràdio Pego.
997 Visites
Hola!!