L’alumnat de Pego ompli un autobús per a acudir a la manifestació del 24 d’octubre en contra de les retallades en educació

Només queden 4 places lliures. El dia de la vaga general en educació, d’àmbit estatal, a la Marina Alta hi ha convocada una concentració-manifestació per la plataforma en defensa de l’educació pública de la Marina Alta a les 11h., des d’Arxiduc Carles, a Dénia. La plataforma també està organitzant autobusos per a la manifestació de València.
Dijous, 24 d’octubre, hi ha convocada vaga general en educació. Una convocatòria estatal que vol mostrar el seu rebuig a la recentment aprovada Llei Orgànica de Millora i Qualitat de l’Ensenyament (LOMQE) i a les constants retallades que està patint l’ensenyament en els darrers anys. A la Marina Alta la Plataforma per la defensa de l’educació pública, ha traslladat que “la manifestació convocada a Dénia el mateix 24 d’octubre, té com a objectiu mostrar unitat davant les agressions, retallades, LOMQE i altres polítiques d’austeritat que està sofrint l’escola pública”.

Així, el proper dijous, 24 d’octubre, la pancarta de la Plataforma per la defensa de l’educació pública de la Marina encapçalarà la marxa que s’iniciarà a les 11 del matí des de la Plaça de l’Arxiduc Carles perquè, entenen, “partits polítics, sindicats, usuaris/es i ciutadania, en general, estem d’acord en llevar-nos els cognoms i ficar-nos un nom comú, el de la defensa de l’educació pública de totes les agressions, i a més a més, afirmar la tasca integradora, inclusiva i solidària d’eixa educació pública en el desenvolupament d’un món més just, igualitari i equitatiu”.
La Plataforma ha informat també, en un breu comunicat, que en finalitzar la manifestació es llegirà un manifest unitari i els/les portaveus de la plataforma faran una única valoració del dia de lluita als mitjans de comunicació.
Complementàriament a la manifestació comarcal, a les tres capitals de província hi ha convocades manifestacions que concloguen la jornada de vaga en l’educació. Des de Pego i la resta de la comarca estan organitzant autobusos per a acudir a la de València que tindrà lloc a les 18h., des de la Plaça de Sant Agustí.
Des de Pego, un grup d’uns quatre alumnes han liderat la iniciativa d’organització d’un autobús i ha estat tot un èxit, ja que ha dia de hui el tenen pràcticament ple. Només resten 4 places lliures. Si algú està interessat o interessada pot posar-se en contacte, per facebook, amb Laura Folqués o Joan Miralles. I sinó, fins a dimarts a les 22 hores pot posar-se en contacte amb Tere Savall (653 843 140 – telefonar de 18 a 22h), ja que la Plataforma està organitzant un o diversos autobusos que eixiran des d’Ondara. Recorden que, “tants anem, a tant sortim”.


683 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!