Al voltant de 270 persones caminen per la vida a Pego

Donant suport a totes aquelles que patixen càncer de mama. La xifra de participació va superar les expectatives de l’Associació Esperança que havia preparat 250 dorsals. Part de la recaptació d’este esdeveniment i de les quotes de l’associació es destinen a la investigació.
Dissabte es va celebrar el dia mundial contra el càncer de mama. Moltíssimes van ser les persones que van eixir al carrer eixe dia per a donar suport a les persones afectades per esta malaltia que cada dia és més crònica -entre el 75 i el 80% dels diagnòstics es curen. El 99% de les persones afectades pel càncer de mama són dones, però, recordem que un 1% són homes, és a dir, que ells també poden patir la malaltia.




Com dèiem moltíssimes van ser les poblacions que van organitzar actes al voltant del càncer de mama, a Pego, es va celebrar la IV caminada per la vida que va acollir al voltant de 270 participants. Una xifra superior a l’esperada per l’organització, l’Associació Esperança. Associació contra el càncer. Havien previst 250 persones i eixos eren els dorsals que tenien preparats. La imaginació i les ganes de donar cobertura a tot el món va fer que es feren més dorsals en eixe mateix moment, com explicava el president de l’Associació Esperança, Fernando Tamarit, que es mostrava molt content per la resposta dels pegolins i les pegolines.


Font:Facebook Associació Esperança


La participació en esta caminada per la vida era de 2 euros, una quantitat molt simbòlica que, no obstant, servirà per a augmentar la donació que l’Associació Esperança destina a investigació i a d’altres activitats de divulgació científica sobre diferents aspectes del càncer a través de conferències que impartixen especialistes.


Font:Facebook Babaanca Tenda


Avançava Tamarit, que l’Associació Esperança, davant les retallades de Sanitat, està negociant la possibilitat de cobrir un percentatge del cost de les mamografies. Perquè a l’Associació Esperança tenen clar que en qüestions de salut “més val prevenir que curar” i amb el càncer (amb qualsevol tipus de càncer) la prevenció precoç és essencial.

515 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!