Pego acull, este cap de setmana, el II Festival de Noves Tribus Urbanes

26 i 27 d’octubre des de les 10 del matí i fins les 20 hores hi haurà exhibicions d’skate amb professionals i noves promeses, tallers d’iniciació, xerrades d’assessorament, introducció i conscienciació cívica. El II Festiva de noves tribus urbanes està organitzat per les regidories d’Esports i Joventut, amb la col•laboració de la Diputació d’Alacant.
‘Punks’, ‘hippies’, ‘pijos’, ‘gòtics’, ‘steampunks’, ‘malenis’, ‘emos’, ‘otakus’, ‘hipsters’, ‘skaters’… tots tenen en comú que són denominacions del que coneixem com a tribus urbanes. Entenem que una tribu urbana es constituïx per un conjunt de regles específiques amb les que els joves decidixen confiar la seua imatge parcial o totalment amb diferents nivells d’implicació personal.

Les tribus urbanes es reconeixen, sobretot, per tenir una manera de vestir i uns símbols propis que podem identificar amb la música, els colors, els gestos.

El plaer de formar part d’una determinada tribu radica en el fet de compartir amb exactitud la mateixa forma de pensar i sentir, a més de codis que donen via lliure per realitzar activitats que en altres espais són catalogades com a incorrectes. A partir de noves sensibilitats estètiques i culturals es dóna l’aparició de noves tribus urbanes.

A Pego este cap de setmana tindrà lloc el II Festival de noves tribus urbanes, centrant-se, sobretot, en l’ ‘skater’ perquè, a Pego i per les rodalies cada dia se’n veuen més i, segons explicava el regidor d’Esports i Joventut, Raül Tamarit, “tenim un deute pendent amb ells perquè no tenim una instal•lació perquè puguen practicar el seu esport i expressar les seues inquietuds”.

La cita és este dissabte i diumenge, 26 i 27 d’octubre al camp de futbol sala de La Trilladora, un lloc on es pot instal•lar un circuit amb rampes i tot el necessari per a practicar una bona activitat ‘skate’. A més, és un recinte tancat.
Així, 26 i 27 d’octubre, des de les 10 del matí i fins a les 8 de la vesprada, al camp de futbol sala de La Trilladora, tots els “skaters” de Pego i rodalies que vulguen podran demostrar, el seu domini de l’skate amb les seues acrobàcies, salts i postures increïbles. Però no només això, sinó que el II Festival de Noves Tribus Urbanes de Pego, els permetrà veure exhibicions i assistir a tallers d’iniciació i xerrades d’assessorament, introducció i conscienciació cívica, “anant més enllà del que vam fer l’any passat”, comentava Tamarit.

Este II Festival de noves tribus urbanes està obert a totes aquelles persones que els agrade l’skate o tinguen ganes de saber les seues característiques i moltes altres curiositat, està obert a gent de Pego i dels pobles de les rodalies.

Tot, estarà ambientat amb música característica del moviment ‘skate’, hip hop i similars, per a poder passar una estona ben divertida i sana i, molt important, de forma totalment gratuïta.
503 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!