Cabal reconeix l’obra literària de Carme Miquel este divendres

En el tradicional acte literari de tardor. Carme Miquel ha escrit llibres de renom com ‘Aigua en cistella’, ‘A cau d’orella’, ‘La mel i la fel’ o ‘Murmuris i crits’. L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura, divendres 25 d’octubre a les 20 hores.
Carme Miquel, natural de La Nucia, però apegada des de fa molts anys a la Marina Alta, és l’autora en rebre el reconeixement literari de tardor d’este 2013. Miquel és una dona activa i compromesa amb l’ensenyament, el territori i el medi ambient, entre d’altres qüestions.
Carme Miquel escriu per a infants i joves, però també ho fa per a persones adultes. I no només a través de la ficció, sinó que també s’atrevix a realitzar escrits de caràcter divulgatiu i didàctic, articles d’opinió i obres d’assaig. Per a ella escriure és “crear complicitats”. La seua intenció, en escriure, sempre ha estat “proporcionar gaudi als xiquets, als majors, i que siguen feliços quan estiguen davant d’un llibre”.
Coneixerem moltíssims més aspectes de la vida i obra d’esta dona activa i defensora de l’educació pública i de l’escola en valencià, divendres, 25 d’octubre, a les 20 hores i, a la Casa de Cultura, en el reconeixement de Cabal a la seua obra literària.
542 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!