L’alumnat de Pego, contra la violència de gènere

Este matí, centenars d’alumnes de les escoles del poble han inundat els aparadors de comerços i entitats municipals de dibuixos en contra del maltractament i la violència de gènere. Una iniciativa que recolza les activitats organitzades per Dones Cabal.
En moltes ocasions hem escoltat dir que s’ha d’anar a la base, als més joves, per aconseguir eradicar la violència de gènere. Este matí, els i les joves del municipi han donat un exemple de conscienciació. Davant la proximitat del 25 de novembre, dia mundial contra la violència de gènere, alumnes de totes les escoles del municipi han eixit al carrer per a inundar els aparadors dels comerços, entitats financeres o municipals, amb dibuixos que recorden que s’ha d’estimar, no maltractar, entre d’altres missatges.

Recordem que ahir, Dones Cabal van eixir al mercat per a traure al carrer, per tercer any consecutiu, la campanya de vacunació contra la violència de gènere. De vesprada, a la Casa de Cultura projectaren tres curts que també tractaven la qüestió.
Demà dissabte, el torn és per al jovent que realitzarà, al carrer Major, a partir de les 11 del matí una pintada i una performance.
El dia clau serà dimarts 25 de novembre, quan se celebre l’acte central de rebuig a la violència de gènere a Pego. Enguany, a més de la tradicional concentració a la plaça del mercat, Dones Cabal està elaborant un llaç contra la violència masclista amb peces distintes de llana. Ahir li preguntàvem a Tere Ferrando com anava l’arreplegada i avançava que el llaç està “quedant-se xulíssim”.
871 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!