L’alumnat de 5é i 6é de primària de Pego participarà en els programes de sensibilització en matèria d’igualtat de tracte i no discriminació

Estos programes els organitza la Unitat de Ciutadans Estrangers de la Diputació d’Alacant. Els cursos són impartits per educadors socials i personal especialitzat en integració i s’emmarquen en els programes “Tots construïm el futur” i “Amb la diferènca cap a la convivència”.
La Unitat de Ciutadans Estrangers de la Diputació d’Alacant oferirà enguany un total de 131 sessions dels programes de sensibilització escolar en matèria d’igualtat de tracte i no discriminació en què participaran més de 3.200 alumnes de la província. Els cursos, que s’impartixen entre els mesos d’octubre i desembre per part d’educadors socials i personal especialitzat en integració, s’emmarquen en els programes “Tots construïm el futur” i “Amb la diferència cap a la convivència”.

Enguany, la Diputació d’Alacant ha incrementant en un 8% el nombre de sessions perquè són activitats que els centres escolars valoren com a “molt satisfactòries i enriquidores per a l’alumnat perquè els aporta valors i millora la convivència en les aules”, ha indicat la vicepresidenta i diputada d’Igualtat i Joventut, Mercedes Alonso.

Al municipi de Pego s’impartirà, a l’alumnat de 5é i 6é de primària el primer dels programes, “Tots construïm el futur”. L’objectiu de les sessions és “sensibilitzar en la igualtat de tracte i la no discriminació”, descriu la nota de premsa de Diputació. Estes sessions seran interactives i dinàmiques.

A tota la província d’Alacant, a més de Pego el programa s’impartirà a 19 centres escolars de 14 municipis en 55 sessions que arribaran a 1.304 alumnes de 5é i 6é de Primària.

Alonso ha destacat que “amb este programa es pretén sensibilitzar als més xicotets en la igualtat de tracte i la no discriminació per a anar fomentant des de la infància actituds i reaccions positives enfront de la immigració”.
708 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!