Els Moros i Cristians de Pego estaran este cap de setmana a Expofiesta

La 21ª Fira Nacional de les Festes Populars té lloc del 7 al 9 de novembre al pavelló II de la institució firal d’Alacant. L’entrada a Expofiesta és de 3 euros, però la Junta de Moros i Cristians ha facilitat fullets de descompte a l’oficina de Turisme.
La Junta de Moros i Cristians de Pego ha decidit acudir, un any més, a Expofiesta. Esta se celebra este cap de setmana, del 7 al 9 de novembre. Es tracta de la 21ª edició de la Fira Nacional de les Festes Populars que tindrà lloc al pavelló II d’IFA.
Els Moros i Cristians de Pego estaran dissabte i diumenge amb fullets i llibrets no només de la seua festa al municipi, sinó de molta més informació del poble de Pego que podran adquirir qualsevol de les persones que passen pel seu estand.

Serà un moment, per tant de mostra i també d’intercanvi ja que, un any més Expofiesta reunirà a totes les empreses que són proveïdores de serveis per a la celebració de festes: empreses d’infraestructures, grups per a espectacles, focs artificials, comparses de moros i cristians, trages regionals, ballets, grups de dansa i teatre de carrer, animacions, carrosses, il•luminació i so, teixits i calçat especials per a la festa, disfresses, lloguer de trages, organització d’ostentacions i desfilades, bandes de música, ofertes culturals, museus, ajuntaments, associacions, premsa especialitzada, etc.
El Certamen es dirigix tant al públic en general com a col•lectius professionals com són organitzadors d’esdeveniments i activitats, associacions festeres, professionals i distribuïdors, prescriptores, responsables municipals i de les administracions públiques, etc.

El cost de l’entrada és de 3 euros tant en taquilla com de forma anticipada a través de la taquilla virtual d’IFA: botiga.fira-alacant.com. A l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls les persones interessades a assistir a Expofiesta poden adquirir descomptes.
708 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!