Es publiquen les bases del I concurs de cartells de la XI Fira de Comerç de Pego

Se seguixen les pautes del concurs per a triar el cartell de la Fira de la Tapa pegolina. Els cartells que participen s’enviaran per correu electrònic a l’oficina de Creama Pego. Estos es pujaran, en un àlbum, al facebook de Creama i allí es podran votar. Serà guanyador el cartell que més ‘M’agrada’ compute.
La regidoria de Creama, Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Pego continua confiant en les noves tecnologies. Després de l’èxit de participació i de convocatòria del concurs de cartells de la I Fira de la Tapa de Pego. La regidoria ha decidit estendre el format i ha convocat el I concurs de cartells de l’XI Fira de Comerç de Pego.

Així, per primera vegada en els 11 anys de vida d’este esdeveniment festiu i comercial, la imatge per publicitar-lo es triarà per votació popular. Com? A través de la xarxa social facebook. I és que la regidoria de Creama, Turisme i Comerç ha obert el termini per a presentar les propostes de cartells per a la propera fira de comerç.


Poden participar aquelles persones que residisquen a l’estat espanyol, majors d’edat. El tema és, òbviament, l’XI Fira de Comerç de Pego. La tècnica en què s’elabore el cartell serà exclusivament digital. Les obres hauran de ser inèdites i només s’admetrà una obra per autor.

Al cartell haurà d’aparèixer la llegenda: “XI Fira de Comerç de Pego. Dates: 6 i 7 de desembre de 2014. Ubicació: Mercat Municipal. Horari: des de les 10 fins les 22h.”. Haurà de ser escrit en valencià. Les imatges seran en color i els arxius en .jpeg o .png., amb una resolució mínima de 300ppp.

Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’oficina de Creama Pego (adl-pego@creama.org). Els participants faran constar les dades de l’autor (nom i cognom i telèfon de contacte). L’últim dia per fer arribar la proposta serà el 10 de novembre, a les 14h.

Com es triarà l’obra guanyadora? El dia 11 de novembre es pujaran tots els cartells presentats al ‘I Concurs de cartells de l’XI Fira de Comerç de Pego’, en un àlbum amb eixe mateix nom que publicarà Creama Pego. El contingut d’eixe àlbum, al ser públic, podrà ser votat per qualsevol persona que ho desitge. Cada “M’agrada” serà un vot.

La data límit per votar serà el dilluns 17 de novembre a les 13h. A partir d’eixe moment, es farà recompte de les votacions que ha aconseguit cada cartell. No computaran els m’agrada que puguen haver obtingut els diversos cartells presentats en perfils diferents als de l’àlbum “Concurs de cartells XI Fira de Comerç de Pego”. Els dos cartells amb major nombre de “M’agrada” seran els guanyadors del concurs, quedant en primer i segon lloc. El premi podrà quedar desert per decisió del jurat si cap de les obres reunira la suficient qualitat per guanyar el premi.

El jurat estarà composat per un representant de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, una representant de Creama Pego i la regidora de comerç i Creama. Este es reunirà en cas que isquen dubtes i problemes en l’aplicació de les bases del concurs.

El premi per a les persones guanyadores serà un val de 100€ per a la primera i de 50€ per a la segona. Estos vals es podran gastar en els comerços associats del municipi. El premi es lliurarà el dissabte 6 de desembre a les 19h., al recinte firal.

Les bases del I concurs de cartells de l’XI Fira de Comerç de Pego es poden consultar a la web de Pego i Les Valls.
747 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!