La PAH de la Marina Alta convoca mobilitzacions per aturar el desnonament d’una família de Pedreguer amb dos menors

Ahir aconseguien paralitzar el desnonament d’una família de Pedreguer. Este però, s’ha posposat per l’entitat bancària, per al 4 de gener. Davant la nova cita, la Plataforma d’Afectats per la hipoteca fa una crida a concentrar-se, el 7 de novembre, a les 10 del matí davant les seus del BBVA de Dénia i Pedreguer.
Ahir els mitjans de comunicació de la comarca vam rebre una nota de premsa de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Marina Alta explicant-nos que havien aconseguit paralitzar el desnonament d’una família de Pedreguer. Este desnonament, però, no s’aturava en sec, sinó que l’entitat financera (BBVA) el que feia era posposar-lo durant dos mesos. Així este s’executaria el proper 4 de gener de 2015.

La família afectada està composada, entre d’altres, per dos menors de 10 i 11 anys, alumnes del col•legi Alfàs de Pedreguer. Esta circumstància ha determinat que la PAH convoque concentracions per al divendres, 7 de novembre, a les 10 del matí a les seus del BBVA de Marqués de Campo de Dénia i de Pedreguer. En la primera es va signar la hipoteca. En la segona és on actualment està l’expedient.

La PAH vol traslladar a la societat que l’actuació del BBVA és “una actuació violadora dels Drets Humans […] ja que un xiquet i una xiqueta, van a quedar-se sense casa, i sense poder tenir un lloc on desenvolupar la seua vida afectiva i familiar”, descriuen des de la Plataforma. Davant esta realitat, la PAH fa una crida a la ciutadania, en general, i les associacions, plataformes, sindicats, partits polítics, en particular, perquè recolzen les concentracions que han convocat per a divendres, 7 de novembre, a les 10 del matí, davant les seus del BBVA de Dénia i Pedreguer. Una acció que pretén demostrar que “esta injustícia, d’un sistema corrupte, no serà permesa pel nostre silenci”, conclou la PAH Dénia-Marina Alta.

Ahir la PAH i la seua convocatòria rebia el suport de la Plataforma en defensa de l’ensenyament públic de la Marina Alta i del Secretariat Comarcal d’Intersindical Valenciana. Este últim manifestava el seu suport a la PAH de Dénia “en la seua lluita diària contra els desnonaments, a més de les conseqüències cruels i injustes d’aquest sistema corrupte”. Alhora Intersindical Valenciana feia una crida a la seua militància perquè done suport a les accions convocades, ja que asseguren des del sindicat que “No hi ha crim més covard, que deixar a un menor sense sostre, així com a una família”.

També donava suport a la PAH i a les seues accions el Consell Polític Comarcal d’EUPV a la Marina Alta. Al seu torn, també feia una crida a la seua militància i els seus simpatitzants perquè participen a les accions convocades per la PAH. EUPV “considera que aquest desnonament és producte d’un règim corrupte, recolzat pel bipartidisme del PP i PSOE, al que tenim que posar fi, a les institucions i al carrer”. Conclouen que “no pot haver ningú sense sostre”.

709 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!