L’alta preparada

Durant els dies previs i els mateixos dies hi ha unes restriccions de pas per tal de no molestar la caça. Amb l’alta s’inicia una nova temporada, que segons comentava el president de la Societat de Caçadors porta bones perspectives.
Els caçadors estan a punt per a començar l’alta. De fet, la gent que haja acudit a la marjal podrà haver notat, els dies previs a la mateixa que hi ha algunes restriccions de pas per tal de no molestar la caça. Una temporada que ara comença i que té bones perspectives de cara al que s’inicia, com explicava Ximo Rocher, president de la Societat de Caçadors de Pego.

Comentava Rocher que les cadenes és habitual posar-les abans de l’alta. Una vegada aquesta passe, només les mantenen el cap de setmana. Així mateix, la Societat de Caçadors va a proposar a la Direcció del Parc Natural mantenir les cadenes en la zona baixa per controlar la pesca il•legal.

Les 5 de la matinada és l’hora acordada per a acudir a la marjal per a situar-se en els llocs de caça. Després de les 6 ja no es podrà accedir a les zones acotades, ja que sinó es molestaria a les presses. Es tornarà a poder entrar una vegada clarege.

Com a novetat, enguany hi haurà guàrdia jurada durant tots els dies d’alta per tal de controlar que tots els caçadors que participen en la caça tinguen els papers en regla.


354 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!