El Centre Excursionista de Pego continua completant el GR-7

Un sender de gran recorregut que estan completant per etapes, arribant a la IV en aquesta eixida de quatre dies de caminada cobrint un total de 97 quilòmetres. 40 excursionistes de tota la comarca recorreran l’interior del País Valencià, de Betxí fins als voltants de Requena.
Els que no estaran per al 9 d’octubre a Pego són els i les membres del Centre Excursionista de Pego que participen en la IV Travessia del GR-7 en el seu recorregut per terres valencianes. I és que explicava Ximo Sala, membre del Centre Excursionista de Pego que aquesta travessia va des dels Pirineus fins a Algesires, però que des de fa quatre anys, comptant aquest, ells i elles l’estan fent al seu pas pel territori valencià. En aquesta ocasió uns 40 excursionistes recorreran uns 97 quilòmetres en quatre dies, a una mitjana de 25 quilòmetres per dia.

El temps marca aigua per al pont, tot i això, els excursionistes no s’espanten, ja que estan acostumats a caminar en pluja. No obstant, comentava Sala que si plou molt, com tenen un autobús de reforç, l’agafaran i se’n tornaran cap a casa.

La travessia la completaran excursionistes de tota la comarca, el que els permetrà no només gaudir dels paisatges pels que passaran, sinó que aquesta activitat els permetrà poder compartir i conviure amb gent amb la que comparteixen afició i, en molts casos, anys d’amistat.

Explicava Ximo Sala que les rutes d’enguany són un poc més llargues del que és habitual, el que ha fet que alguna gent no s’haja decidit a cobrir la travessia. Reconeixia que per a assistir s’ha de tenir fons.

546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!