L’alcalde de Pego fa una crida al civisme i a l’educació perquè no tornen a produir-se actes de vandalisme com el d’esta matinada al gimnàs de l’antic institut

La porta principal del gimnàs ha sigut forçada, una vegada dins, els vàndals han buidat els quatre extintors que feia poc s’havien recarregat. A més, han intentat cremar el quadre de llums de la instal·lació.
Este matí el gimnàs de l’antic institut de Pego ha sigut trobat amb la porta forçada i amb el terra ple del líquid que contenen els extintors, fruit d’un acte vandàlic dut a terme de matinada. Les persones que l’han dut a terme han fet malbé la porta principal d’entrada del gimnàs, recentment arreglada. Una vegada a l’interior han buidat els quatre extintors que havien estat recarregats fa poc temps i han intentat cremar el quadre de llums.
Esta instal·lació, tot i que l’altre dia la regidora de Participació Ciutadana explicava que no serà possible obrir-la al mateix temps que el primer edifici del complex de l’antic institut de Pego, sí que està sent posada a punt i és per això que està buida de material, amb la porta nova i els extintors actualitzats. I és que es té intenció que, ja durant el curs 2016/2017, algunes escoles esportives puguen practicar allí les seues modalitats.

Davant els fets ocorreguts esta matinada, l’alcalde de Pego, Enrique Moll s’ha mostrat «decebut de la població de Pego perquè açò és un acte vandàlic […] i estem cansats que a la nostra població hi haja un grupet de gent estiga dedicant-se a fer el tonto […] i es dediquen a trencar les instal·lacions municipals» i posava alguns exemples: «trencant bancs, passejos, tiren brutícia, a les 3 de la matinada cridant en alguns passejos o fent el que no deurien fer». Moll assegura que «entén que és gent jove i que s’han de desfogar, però entrar a unes instal·lacions públiques perquè sí, rebentar les portes que acabem de posar, buidar els extintors perquè sí», no és el més adequat i és per això que demana «educació i civisme».
Es preguntava Moll «quin trellat té entrar al gimnàs de l’institut vell, trencar la porta i buidar els extintors?» I ell mateix contestava que «no té cap sentit». És per això que ha indicat a la policia local que, front als actes vandàlics, «tolerància zero i, quan vegen algú xiquet per dins de les instal·lacions, que li posen la multa perquè són unes instal·lacions municipals i no pot haver ningú sense autorització». Advertia l’alcalde que les denúncies «són prou greus».
847 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!