El científic pegolí José Torres guanya un concurs de Twitter impulsat pel departament de neurociència de l’Imperial College London

Amb 115 retuits i 99 m’agrada el pegolí s’ha imposat, amb escreix, a la resta de l’alumnat de doctorat que també ha participat al concurs. El premi és en metàl·lic i José Torres l’aprofitarà per a finançar-se l’estada a una conferència científica que se celebra al Japó al mes de setembre en la que presentarà la seua investigació al voltant de com pal·liar el dolor en pacients cremats.
Són molts els científics i les científiques pegolines escampades pel món. Hui, ens fixem en un d’ells que acaba de guanyar un concurs de Twitter impulsat pel departament de neurociència de l’Imperial College London. Es tracta de José Torres, llicenciat en Biologia per la Universitat de València, màster en Neurociència cursat a Barcelona i doctorant en l’Imperial College London gràcies al finançament aconseguit per un hospital britànic. Allí José Torres ha format part d’un grup que investiga com pal·liar el dolor en pacients cremats i actualment està redactant la seua tesi.
És justament este apartat el que ha permès que el coneguem, ja que ha participat en un concurs de Twitter impulsat pel departament de l’Imperial College London. El premi, per a l’alumne de doctorat que aconseguira més retuits i més m’agrada, era en metàl·lic. Per a promocionar-se José Torres va explicar el seu cas als grups de facebook ‘Què passa a Pego’ i ‘ Pego (Alacant) finestra oberta’. La resposta dels pegolins i les pegolines, «ha estat extraordinària. Molt major de la que m’esperava. I tinc molt a agrair a tots els que han col·laborat», expressava públicament Torres.
La participació activa dels pegolins i les pegolines ha permès que José Torres quede primer en el concurs. A més, ho ha fet amb solvència, és a dir, amb una remarcable diferència amb el segon i el tercer lloc. Jóse Torres ha aconseguit que el seu tuit es retuitejara 115 vegades i ha sumat 99 m’agrada.
El premi d’este concurs que ens ha fet conèixer, per damunt, la feina que està realitzant el pegolí a Londres, l’ajudarà a finançar les despeses per anar a un congrés internacional sobre dolor al Japó, el proper mes de setembre, on José Torres presentarà les dades científiques de la seua investigació.

Actualment, el neurocientífic pegolí, mentre acaba d’escriure la tesi a l’Imperial College London, està treballant a una altra universitat londinenca, la Queen Mary University of London.

1409 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!