L’Ajuntament i el coordinador del Centre de Salut demanen serenitat a la població de Pego i desmentixen missatges que circulen per Whatsapp

Des del Centre de Salut i l’Ajuntament de Pego es demana serenitat i calma a la població davant la crisi del coronavirus. Tant el coordinador de la zona de Salut de Pego, com la regidoria de Sanitat han desmentit les mentides que circulen a través de les xarxes socials afirmant que s’han detectat varis casos de de coronavirus a Pego

Alicia Siscar, regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Pego, demana serenitat a la població perquè a Pego encara no s’ha detectat cap cas del Covid-19 al municipi.


La corporació municipal recomana als veïns i veïnes de Pego que actuen amb responsabilitat davant dels bulos i no difonen cap informació que no siga contrastada i no partisca dels canals oficials com són l’Ajuntament de Pego, la Policia Local i Ràdio Pego.

El doctor Carlos Juan, recolzant les afirmacions de la Regidoria de Sanitat i de l’Ajuntament de Pego.

Carlos Juan incideix en que les persones que mostren cap símptoma de patologia respiratòria han de dirigir-se al telèfon 900 300 555 i no acudir al Centre de Salut, ni telefonar a Acció Urgent. Contrariament al que s’afirma a través d’alguns missatges per les xarxes, el Centre de Salut continua obert, però, es recomana que només hi acudisquen persones que necessiten atenció. El personal sanitari ofereix atenció per via telefònica, a través del 96 557 86 50.

En aquest sentit, des d’Acció Urgent s’ha informat que han deixat de prestar el servei d’acció social. També s’ha insistit en què tan sols se’ls telefone per a atendre casos urgents, perquè tot allò relacionat amb el coronavirus s’aten directament a través del canal telefònic establert. La població també pot efectuar, en cas de dubte, un autotest que servirà per a saber de quina manera s’ha d’actuar davant símptomes que puguen estar relacionats amb el Covid-19.
1966 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!