L’Ajuntament de Pego subscriu el Pla Conjunt d’Ocupació

Junt a la Diputació d’Alacant i la Generalitat Valenciana amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades de Pego. Totes tres administracions aportaran 375 euros per persona a ocupar, el que significa que cada empresa que participe en este pla rebrà 1.125 euros per treballador contractat. L’Ajuntament de Pego s’ha compromés a realitzar una aportació econòmica de 9.750€, el que representa la contractació d’un total de 26 treballadors. Creama Pego serà l’entitat que coordine el projecte al municipi.
L’Ajuntament de Pego ha subscrit el Pla d’Ocupació Conjunt que ha oferit la Diputació d’Alacant. Una acceptació que va ser publicada al BOP el passat 29 d’agost. Esta iniciativa té com a objectiu afavorir la contractació de persones desocupades de Pego per tal de disminuir la taxa d’atur, a més d’incentivar l’activitat de les empreses locals i provincials. Amb aquest pas el consistori pegolí s’ha compromés a realitzar una aportació econòmica per a cofinanciar aquest Pla d’un total de 9.750€, el qual representa la contractació d’un total de 26 treballadors per part de les empreses que realitzen contractacions de persones desocupades de Pego.
Els contractes han d’estar formalitzats abans de l’1 d’octubre en centres de treball radicats en la província d’Alacant. Els destinataris finals de les subvencions seran les empreses que contracten a desocupats de Pego per a la prestació de serveis en centres de treball radicats en la provincia d’Alacant. Al Pla no poden concórrer comunitats de béns ni societats civils. El contracte ha de ser com a mínim de 3 mesos i amb una jornada d’almenys 25 hores a la setmana a una persona desocupada, empadronada a Pego i inscrita en el Servef ininterrompudament des de l’1 de març de 2013.

L’empresa rebrà 1.125€ per cada contracte, un total que s’obté sumant els 375 euros que ha d’aportar cadascuna de les tres administracions implicades en el Pla Conjunt d’Ocupació.

Les empreses interessades han de presentar la sol·licitud de la subvenció a Creama Pego abans del 30 d’octubre de 2013. Així mateix, estes empreses si necessiten més informació poden passar per l’Agència de Pego en el C San Agustí, nº6, 2n pis o telefonar al 96 557 12 55, ja que Creama Pego és l’entitat encarregada de coordinar el Pla d’Ocupació Conjunt al municipi de Pego.
588 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!