L’Ajuntament de Pego revisarà els preus del contracte del fem de 2011 i 2012 a petició de FCC

El fem a Pego no deixa de donar notícies. En el plenari ordinari d’octubre pujaven a la sessió dos revisions de preus del contracte de recollida i transport de residus sòlids urbans i cànon d’eliminació, les corresponents a 2011 i 2012, a instància de FCC. La corporació les aprovava per unanimitat.
FCC no vol anar-se’n de Pego de ‘rosetes’. Ho demostra el fet que al plenari ordinari d’octubre pujaven dos revisions de preus i cànon d’eliminació, les corresponents als dos exercicis anteriors, 2011 i 2012, a instància de FCC. Així ho resumia l’alcalde, Enrique Moll:
Des del Bloc Compromís hi estaven d’acord “si és la revisió de preus prevista en el contracte i després ja se sotmetrà a la declaració de lesivitat”.
Ciutadans de Pego també es mostraven favorables a les revisions.
Des del PP es mostrava també el recolzament a les dos revisions. No obstant això, preguntava “per què s’ha de fer un informe amb assessorament extern si l’informe el pot fer gent de la casa?”.
Contestava eixa pregunta qui va demanar l’informe, l’exalcalde Carmelo Ortolà. Recordava que s’està en un contenciós amb FCC “i totes les mesures que es prenguen […] tot està relacionat i ho porta el mateix lletrat”.

Maite Ferrándiz insistia adduint que durant la Comissió Informativa es va dir que una cosa i l’altra no tenien relació directa.

Manifestava Ortolà que “sí que ha de vore una cosa en l’altra perquè és una revisió de preus que la demana una empresa perquè suposadament vol més diners de l’Ajuntament i eixa empresa, segons considera el consistori, li deu diners a l’ajuntament, per tant és un problema de suma i resta”.

Des del PSPV es contestava a la popular que, ajuntament i empresa, “si tenim una discrepància de quantitat de diners […] tot s’engloba dins el procés judicial”.
Entre les dos postures no es va arribar a un enteniment. No obstant això, la corporació municipal va votar favorablement, per unanimitat, perquè es dugueren a terme les dos revisions de preus.
463 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!